Search

Όλα όσα συνέβησαν στην εκτός έδρας νίκη του Ορέστη Ορεστιάδας στο ντέρμπι του Κυπέλλου με την Ένωση Οινόης!

Με το δεξί ξεκίνησε η σεζόν για τον Ορέστη Ορεστιάδας με την νική απέναντι στην Ένωση Οινόης στο τοπικό ντέρμι για το Κύππελο της ΕΠΣ Έβρου.

Οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρουν με βαθιές μπαλιές από τον άξονα ιδιαίτερα από τα αριστερά ενώ οι γηπεδούχοι ήταν πάρα πολύ επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις αλλά και στις στημένες φάσεις στον άερα. Οι δύο ομάδες παρουσίασαν καλή φυσική κατάσταση με αρκετά τρεξίματα και δύναμη στις φάσεις. Η Οινόη κράτησε μέχρι και το 80′ όπου μετά τον καταλογισμό του πέναλτι και το γκολ του Ορέστη η ομάδα δεν είχε άλλες δυνάμεις για να παλέψει για το ματς.

Αναλυτικά όσα έγιναν στο ντέρμπι:

1ο Ημίχρονο

7′ : Μεγάλη ευκαιρία για τον Ορέστη με ψαλιδάκι από τον Αβογιάν.

9′ : Πολύ καλό σουτ από μακρινή απόσταση για την Οινόη με τον Οικονόμου.

18′ : Πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Ορέστη με τον Σκουδρινούδη να στέλνει τη μπάλα λίγο έγω από την αριστερή γωνία.

29′ : Aκόμη μία πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Ορέστη με τον Σκουδρινούδη να βρίσκεται τετ α τετ και τον τερματοφύλακα της Οινόης Μπεχτσούδη να κάνει μια μεγάλη απόκρουση.

31′ : Ευκαιρία για γκόλ για  τον Ορέστη με τον Ιντζέ να κερδίζει  την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι αλλά η μπάλα δεν καταλήγει στα δίχτυα.

32′ : ΓΚΟΛ για τον Ορέστη μετά την εκπληκτική κάθετη πάσα του Πετρόπουλου, ο Δομπάζης βγαίνει τετ α τετ με τον Μπεχτσούδη και τον νικά για να γράψει το 0-1 για τον Ορέστη.

40′ : ΓΚΟΛ για την Οινόη και άμεση απάντηση στο γκόλ του Ορέστη, μετά από κόρνερ του Δόμπα, ο Καϊσίδης κερδίζει τους πάντες στον αέρα και με μια δυνατή κεφαλιά γράφει το 1-1 για την Οινόη!

Τέλος Πρώτου Ημιχρόνου με το σκορ στο 1-1!

2ο Ημίχρονο

60′ : Τεράστια ευκαιρία για τον Ορέστη με τον Αβογιάν να βρίσκεται μόνος του με τον τερματοφύλακα αλλά με ένα κακό σουτ να χάνει την ευκαιρία.

77′ : Αναγκαστική αλλαγή για τον Ορέστη με τον Μουτουσίδη να περνάει στην θέση του Αβογιάν μετά από τραυματισμό του στο γόνατο.

80′ : ΠΕΝΑΛΤΙ για τον Ορέστη με έντονες διαμαρτυρίες στον διαιτητή από τους γηπεδούχους. ΓΚΟΛ για τον Ορέστη με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, με τον Πετρόπουλο να διαμορφώνει το σκορ σε 1-2.

83′ : ΓΚΟΛ για τον Ορέστη με τον Δομπάζη για ακόμη μία φορά να βρίσκεται τετ α τετ με τον Μπεχτσούδη και να σκοράρει για το 1-3.

86′ : Μεγάλη ευκαιρία για την Οινόη με τον Τσοκαλίδη να κερδίζει την κεφάλια από στημένη φάση και τον Γάλλη να κάνει μια μεγάλη απόκρουση.

90′ : Πολύ ωραίο σουτ από τον Ισμαήλογλου της Οινόης με την μπάλα να περνά λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι.

95′ : Τέλος παιχνιδιού με τον Ορέστη Ορεστιάδας να κερδίζει στο πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς με 1-3 την αξιόμαχη Ένωση Οινόης.

Οι συνθέσεις τον ομάδων…

Η ενδεκάδα της Ένωση Οινόης: 

Μπεχτσούδης, Τοζάνης, Τσοκαλίδης, Αλεξούδης, Μπαξεβανίδης Π, Οικονόμου (46′ Τσιφτσής), Δόμπας (70′ Ισμαήλογλου), Παντσίδης, Δήμου, Μπαξεβανίδης Σ, Καϊσίδης (78′ Παυλίδης).

Η ενδεκάδα της Ορέστης Ορεστιάδας: 

Γάλλης, Ατματζίδης, Πασχαλάκης, Κότζα, Μίλης, Πετρόπουλος, Σκουδρινούδης (91′ Ντουμανάκης), Νάκου(86′ Θεμέλης), Αβογιάν(77′ Μουτουσίδης), Δομπάζης, Ιντζές (68′ Τσολακίδης).

Διαιτητής: Ουζουνίδης – Βοηθοί: Δάλης, Κωστακιώτης

Σε επόμενη ανάρτηση θα ακολουθήσει πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον αγώνα!

Share it