Search

Ηττήθηκε στο δυνατό φιλικό ενόψει Αβάτου απο τον ΟΦΗ ο Πλατανιάς!

Την ήττα με 2-0 γνώρισε στην πρόβα τζενεράλε του ενόψει του αγώνα Κυπέλλου με τον Άρη Αβάτου στην Ξάνθη, ο Πλατανιάς που ωστόσο για 70′ λεπτά ήταν εξαιρετικός απέναντι στον ΟΦΗ.

Ο Πλατανιάς  δεν είχε τις πολλές ευκαιρίες απέναντι στον ισχυρότερο αντίπαλό του, πίεσε ωστόσο τον ΟΦΗ και τον περιόρισε σημαντικά. Καλύτερη στιγμή για τη χανιώτικη ομάδα ήταν η κεφαλιά από τον Κόρστμαν στο 34′ με τον άλλοτε τερματοφύλακά της, Σωτηρίου, να μπλοκάρει τη μπάλα.

Μετά από τη διεξαγωγή αυτού του φιλικού, ο Πλατανιάς αναμένεται να επιστρέψει έτσι στα Χανιά, από τα οποία απουσιάζει πάνω από 15 μέρες, αφού η επιστροφή του από τη Νάουσα έγινε μέσω Ηρακλείου όπου και παρέμεινε το βράδυ του Σαββάτου. Υπενθυμίζεται ότι ο Πλατανιάς θα έχει την ευκαιρία την Τετάρτη να παίξει απέναντι στην Παλαιόχωρα στο Μάλεμε πριν το παιχνίδι κόντρα στον Άρη Αβάτου την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου.

Οι φάσεις του αγώνα απο το athlitiko.gr

5′ Σουτ του Αραβίδη αποκρούει σε κόρνερ ο Γκοτ.
7′ Κεφαλιά από τον Αραβίδη αλλά μαζεύει ο Γκοτ.
11′ Νέο κεφαλιά με τον Κουτσιανικούλη αυτή τη φορά, αλλά ο Γκοτ διώχνει.
34′ Ο Κόρστμαν παίρνει την κεφαλιά και ο Σωτηρίου μπλοκάρει.
71′ (1-0) Σουτ από τον Σάσι, αποκρούει ο Σικαλιάς, αλλά στην επαναφορά ο Κυριακίδης με δυνατό σουτ ανοίγει το σκορ. 
77′ (2-0) Σέντρα από τον Μπολάκη και ο Νέιρα με κεφαλιά διπλασιάζει τα γκολ για τον ΟΦΗ.

Διαιτητής: Κολυτάς (Λασιθίου)
Βοηθοί: Φραγκιαδάκης, Λιάγκος (Λασιθίου)

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Σωτηρίου (66′ Στρέζος), Νάστος, Ντίνας (48′ Κοιλιάρας), Κουτσιανικούλης (48′ Νέιρα), Κυριακίδης, Αραβίδης (65′ Βουό), Παπαστεριανός (65′ Μπολάκης), Κομεσίδης, Σάσι, Κοροβέσης (48′ Πλατέλλας), Ποτουρίδης.

Πλατανιάς (Πάουλο Κάμπος): Γκοτ (54′ Σικαλιάς), Καραγκούνης, Κόρστμαν, Μπιανκόνι, Πουρτζιτίδης, Μποσκέτι, Μάικιτς, Τσαμούρης, Σαάντο, Νίλι, Bουκελάτος.

Share it