Search

Ήττα στο δυνατό τεστ κόντρα στον ΓΣ Ελευθερούπολης για την Ασπίδα Ξάνθης!

Ανεβάζει ρυθμούς σιγά σιγά η Ασπίδα Ξάνθης που μετά το πρώτο χαλαρό τεστ κόντρα στον Άθλο Ξάνθης του οποίου επικράτησε, βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην Ελευθερούπολη για να αντιμετωπίσει τον ισχυρό ΓΣΕ.

Η ομάδα της Ελευθερούπολης που την φετινή χρονιά θα αγωνίζεται στην Β’ Εθνική επικράτησε με 85-64 έχοντας ως κορυφαίο τον Σταμπουλή που πέτυχε 22 πόντους, και άξιο συμπαραστάτη τον Απαζίδη με 15. Στους 6 έμεινε ο ξανθιώτης σέντερ Χάρης Βοϊβατόπουλος ενώ 4 πέτυχε ο νεαρός ξανθιώτης Αλή Μπουτσακτσή.

Απο πλευράς της ομάδας του Γιάννη Στεφανίδη, πρώτος σκόρερ ήταν ο Μανδαλάκης με 12 και ακολούθησαν με 11 ο Αναστασιάδης και 10 ο Παπαδάκης. Παρά την ήττα πάντως ο τεχνικός της Ασπίδας είδε πολλά θετικά στοιχεία απο την ομάδα του

ΓΣΕ: Στυλίδης  7 (2), Ιωάννου 7, Σταμπουλής 22 (2), Χαρισμίδης, Βοϊβατόπουλος 6, Απαζίδης 15, Μπέσσας 5, Μπουτσακτσή 4, Λαζαρίδης 2, Κωνσταντάρας.

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ: Ανθής, Παπαδάκης 10 (3), Σμυρλόγλου 3 (1), Αναστασιάδης 11 (3), Καραμανώλης 5 (1), Παυλάκης, Κουτσογιάννης 8, Μανδαλάκης 12 (1), Κασούρας 9, Μασμανίδης 2, Θεοδωρίδης 4.

Share it