Search

Photos: Πρεμιέρα με το δεξί για τους Έφηβους της Ξάνθης κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννενα

Με δύο γκολ στα πρώτα λεπτά του αγώνα και ένα στο φινάλε η ομάδα Κ17 της Ξάνθης ξεκίνησε ιδανικά της υποχρεώσεις της στο Εφηβικό πρωτάθλημα, κερδίζοντας με 3-0 την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΣ Γιάννενα στο Αθλητικό Κέντρο των Πηγαδίων.

Η ομάδα του Κώστα Προδρομίτη μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 6′ πήρε προβάδισμα στο σκορ με τρομερό σουτ του Φίλιππου Δημητριάδη, ενώ στο 17′ οι ξανθιώτες διπλασίασαν τα τέρματα τους όταν μετά απο ασίστ του Δημητριάδη ο Νεκτάριος Κοτόπουλος πρόλαβε την έξοδο του κίπερ και με πλασέ έκανε το 2-0. Μάλιστα μέχρι το 30′ η ομάδα της Ξάνθης θα μπορούσε να πετύχει και άλλα τέρματα αν ήταν ποιο εύστοχοι, σε καλές προσπάθειες των Τσιτσεκίδη(2) και Δημητριάδη. Στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου μέρους οι Γιαννιώτες πίεσαν με εκ τον κορυφαίων της Ξάνθης,Καρά Ισμαήλ Τσατάι να κρατά το μηδέν.

Όπως στο φινάλε του πρώτου μέρους έτσι και στο δεύτερο ο τερματοφύλακας της ξανθιώτικης ομάδας είχε πολύ καλή παρουσία κρατώντας το μηδέν στην εστία του. Ακόμη πάντως και μετά την αποβολή του Μπερκάντ Νιαζήφογλυ στο 57′ και την  πίεση των φιλοξενούμενων οι παίκτες της ξανθιώτικης ομάδας όχι απλά κράτησαν το υπέρ τους προβάδισμα αλλά στο 86′ κατάφεραν να πετύχουν και τρίτο τέρμα με τον Σιμάρ Χασάνογλου.

Πολύ καλό ξεκίνημα για την Εφηβική ομάδα της Ξάνθης που παρά της αρκετές αλλαγές που έχουν γίνει στο ρόστερ και την φυσιολογική προώθηση παιδιών απο την περσινή Παιδική έβγαλε ομοιογένεια και ωραίους συνδυασμούς. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παναγιώτης Τσοπουλίδης με βοηθούς τους Ιλιάς Εμπλιούκ και Δημήτρη Κηλικιώτη που έβγαλαν το ματς χωρίς λάθη.

Το παιχνίδι παρακολούθησε και ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Παίδων, Νίκος Κεχαγιάς.

ΑΟ Ξάνθη Κ17: Καρά Ισμαήλ, Μολώνης, Δήμος, Νιαζήφογλου, Τσιεγγελίδης, Μανίσογλου(82′ Ζιπίδης), Ισαακίδης(73′ Μπάτζιος), Δημητριάδης(58′ Χασάνογλου), Γκαρνέτας(75′ Ιγνατιάδης), Τσιτσεκίδης, Κοτόπουλος(70′ Τσιπούρας).

ΠΑΣ Γιάννενα Κ17: Βακαλόπουλος, Μάκης(82′ Πεπόνης), Περβανάς, Τζώρτζης(75′ Κύρκος), Ντόντης, Νατσιάς(25′ Λώλης), Κλεισούρας(60′ Πόγιας), Πλατιάς(37′ Μπούμπας), Δημητρέλος, Γροσδάνης, Λέκκας.

Share it