Search

Photos: Φιλική νίκη του Νέστου Χρυσούπολης επί των Νέων της Ξάνθης στα Πηγάδια!

Εντυπωσιακή εμφάνιση και νίκη με 4-0 σημείωσε επί της ομάδας Νέων στα Πηγάδια η ομάδα του Νέστου Χρυσούπολης, σε φιλικό τέστ που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο της ξανθιώτικης ΠΑΕ.

Η ομάδα του Κυριάκου Κετσιεμενίδη σε μια πρόβα, κατά μεγάλο ποσοστό, της ενδεκάδας που θα βλέπουμε στο πρωτάθλημα έβγαλε εξαιρετικά δείγματα γραφής με επιβλητικό ποδόσφαιρο, παιχνίδι κατοχής και δημιουργία αρκετών καλών στιγμών.  Αυτό όμως που ξεχώρισε ήταν η δύναμη της ομάδας της Χρυσούπολης στις στημένες μπάλες απ’ όπου προήλθαν τα δύο απο τα τέσσερα τέρματα των φιλοξενούμενων, αλλά και η ταχύτητα της μεσοεπιθετικής γραμμής του Νέστου που δείχνει πως φέτος θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Γ’ Εθνική.

Απο την άλλη η ομάδα του Κώστα Μπεδρελή  έχοντας και 5 σημαντικές απουσίες, λόγω τραυματισμών αλλά και παικτών της που μετείχαν στο φιλικό της μεγάλης ομάδας κόντρα στο Άβατο(δείτε ΕΔΩ), παρουσιάστηκε αρκετά νωχελική στο πρώτο μέρος και αρκετά ποιο απειλητική στο δεύτερο έχοντας και ένα δοκάρι σε φάουλ του Τσιλιγγίρη στο φινάλε του αγώνα.

Τα γκολ της νίκης του Νέστου που καθάρισε απο το πρώτο μέρος πέτυχαν, στο 17′ μετά απο εκτέλεση φάουλ του Μελισσόπουλου ο Ανδρέας Μκρτσιάν, στο 24′ ο Λούκα Μπέλιτς που βγήκε ταχύτατα στην πλάτη της ξανθιώτικης άμυνας και  αφού πρόλαβε την έξοδο του Τασίδη έκανε το 2-0. Στο 31′ νέα συνεργασία Μελισσόπουλου-Μκρτσιάν με τον “Μέλι” να δίνει νέα ασίστ μετά απο εκτέλεση κόρνερ και τον Μκρτσιάν με κεφαλιά να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο ματς. Το τελικό 4-0 υπέρ του Νέστου διαμόρφωσε ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ομάδας της Χρυσούπολης, Αλέξανδρος Μελισσόπουλος, με τον ξανθιώτη επιθετικό μετά απο δύο ασίστ αυτή την φορά να παίρνει την πάσα απο τον Γκουτσίδη και με πλασέ εντός περιοχής να σκοράρει το τέταρτο τέρμα της ομάδας του.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ Κ19(Κ. Μπεδρελής): Τασίδης, Ποδάρας, Κύπι, Γιανναράκης, Λεωντσάκος, Σπυριδωνίδης, Γράβας, Γκατζόγιας, Φροσύνης, Παχούμης, Κακουλίδης. Ενώ στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν οι: Γκάρας, Τριανταφύλλου, Γκασιμπαγιαζίδης και ένας υπο δοκιμή μέσος.

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ(Κ. Κετσιεμενίδης): Αθανασίου, Αρετάς, Καθάριος, Μκρτσιάν, Γαβριήλ, Ευθυμιάδης, Τζαμπέγια Φ., Νύκταρης, Μελισσόπουλος, Γκουτσίδης, Μπέλιτς. Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν οι: Μαϊντανός, Κλοκίδης Σπ., Κλοκίδης Γ., Μεϊμαρέλης, Παπαδόπουλος Λ., Τζαμπέγια Γ., Σπύρτος, Κοκελίδης, Τζελέπης, Καλλιοντζής και Περσίδης

Share it