Search

Photos: Φιλική νίκη απο…αέρος του ΑΟΞ κόντρα στον μαχητικό Άρη Αβάτου

Την ευκαιρία να τεστάρουν την αγωνιστική τους κατάσταση είχαν Ξάνθη και Άρη Αβάτου, και ειδικά για τους “κιτρινόμαυρους” που έχουν μπροστά τους το ματς Κυπέλλου με τον Πλατανιά(θυμηθείτε ΕΔΩ), με τον ΑΟΞ να κερδίζει με 2-0 χάρις σε τέρματα του Χρήστου Λισγάρα.

Μάλιστα αμφότερα τα τέρματα του υψηλόσωμου αμυντικού στο 15′ και το 52′ προήλθαν απο κεφαλιές. Χρήσιμα και θετικά συμπεράσματα για τον Μίλαν Ράσταβατς με τους νεαρούς Σουλεϊμάν και Θυμιάνη να ξεχωρίζουν στο πρώτο μέρος. Αρκετά πράγματα σημείωσε στο μπλοκάκι του ο Γιώργος Μαραντάς και ενόψει του αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας που έρχεται.

Διαιτητής ήταν ο Παναγιώτης Τσοπουλίδης (Εμπλιούκ – Οτουζμπίρ).

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Γκαραβέλης, Αλμέιδα, Λισγάρας, Συλλά, Θυμιάνης, Ντε Λούκας, Κοβάσεβιτς, Φασίδης, Σουλεϊμάν, Γέντρισεκ, Καντά. Έπαιξαν και οι: Τζελέπης, Σταθάκης, Χατζητερζόγλου, Κασάδο, Μελισσόπουλος Ρ., Φάκης, Τενεκές, Αγγελόπουλος.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ: Αμουτζάκης, Κούτρας, Ψεμματάς, Κουτσούμπας, Μίλλερ, Δόντσος, Βαφειάδης, Λαζαρίδης, Γκέκας, Κοτόπουλος, Σιχλιμοίρης. Έπαιξαν και οι: Σαρηγιαννίδης, Μελισσόπουλος Μ., Μελισσόπουλος Ν., Εφεντόπουλος, Ταχτσίδης, Ζήνωνος, Ζωσιμίδης.

 

Share it