Search

Photos: Ήττα με θετικά στοιχεία για την Βιστωνίδα απο τον δυνατό Νέστο Χρυσούπολης

Την ευκαιρία να τεστάρουν της δυνάμεις τους απέναντι σε ένα απο τα ισχυρά φαβορί του φετινού πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής είχαν οι νεαροί παίκτης της Βιστωνίδας που ηττήθηκαν με 6-1 στην Χρυσούπολη απο τον τοπικό Νέστο στον αγώνα που έγινε στο βοηθητικό της ομάδας, με την ξανθιώτικη ομάδα να είναι άκρως ανταγωνιστική για ένα ημίχρονο.

Οι νεαροί παίκτες του Νίκου Ανθόπουλου είχαν εξαιρετική παρουσία απέναντι στην ομάδα του Νέστου που έβγαλε αρκετά στοιχεία του υψηλού ταλέντου που διαθέτει ως ομάδα, με τους παίκτες της Βιστωνίδας να αιφνιδιάζουν στα πρώτα λεπτά και μόλις στο 7′ να παίρνουν το προβάδισμα με ωραίο σουτ του Μουστάκη μετά απο ασίστ του Ξενιτίδη.

Μετά το πρώτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία του αγώνα πίεσαν είχαν δύο δοκάρια σε σουτ του Γκουτσίδη στο 17′  και κεφαλιά του Μκρτσιάν στο 32′ και εν τέλει ισοφάρισαν με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του ξανθιώτη Αλέξη Μελισσόπουλου στο 36′, παράβαση που κέρδισε ο Ευθυμιάδης. Μάλιστα η πίεση των γηπεδούχων συνεχίστηκε και μετά την ισοφάριση καταφέρνοντας την ανατροπή πριν την λήξη του αγώνα με τρομερό σουτ απο δύσκολη θέση του Κομοτηναίου Γιώργου Γκουτσίδη στο 41′.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Κυριάκου Κετσιεμενίδη ήταν καταιγιστική και παρά τις πολλές αλλαγές που έγιναν απο αμφότερες της ομάδες έβγαλε φρεσκάδα και πίεση ψηλά καταφέρνοντας να κυριαρχήσει και να φτάσει στην επίτευξη ακόμη τεσσάρων τερμάτων.  Για την ομάδα της Χρυσούπολης σκόραραν ο ξανθιώτης Λάζαρος Παπαδόπουλος, ο Σπύρος Κλοκίδης ενώ δύο τέρματα πέτυχε ο Λούκα Μπέλιτς, το ένα με πέναλτι.

Παρά την βαριά ήττα η ομάδα της Βιστωνίδας ειδικά στο πρώτο ημίχρονο έβγαλε εξαιρετικά δείγματα γραφής στο γήπεδο. Ενώ για το Νέστο είναι εμφανής η εξαιρετική δουλειά που γίνεται απο τον ξανθιιώτη  τεχνικό της που έχει δημιουργήσει ένα σύνολο με τρομερή ποιότητα απο παίκτες προσωπικότητες, αλλά και με ταλαντούχους νεαρούς που παίρνουν της ευκαιρίες τους στα φιλικά και δείχνουν πολύ καλά στοιχεία.

Επόμενο ματς για την Βιστωνίδα αυτό της Κυριακής με τον Απόλλωνα στην Φελώνη για το Κύπελλο ΕΠΣ Ξάνθης, ενώ ο Νέστος θα βρεθεί την Παρασκευή στην Ξάνθη για να αντιμετωπίσει την ομάδα Νέων της Ξάνθης. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δημήτρης Αναγνωστόπουλος με βοηθούς τους Δημήτρη Ψωμά και Ιωάννη Παπαδόπουλο της ΕΠΣ Καβάλας.

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ(Κ. Κετσιεμενίδης): Χαραλαμπίδης, Μκρτσιάν, Χούσινετς, Τζελέπης, Περσίδης, Ευθυμιάδης Π., Τζαμπέγια Γ., Γκουτσίδης, Μελισσόπουλος, Καθάριος, Μαϊντανός. Ενώ αγωνίστηκαν και οι: Παπαδόπουλος Λ., Κλοκίδης Γ., Κλοκίδης Σπ., Μπέλιτς, Νύκταρης, Κοκελίδης, Σπύρτος, Καλλιοντζής και Γαβριήλ

ΑΟ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ(Ν. Ανθόπουλος):  Μανιάς,Φουρκάν Μεμέτ, Κοσμίδης, Δρακίδης, Πετρίδης, Καραμανάβης, Τουρατζίδης, Ξενιτίδης, Ευθυμιάδης Μ.,  Γκραμπράνης, Μουστάκης. Ενώ αγωνίστηκαν και οι: Λαπαδώνης, Τσεπνόγλου, Τζεβελέκης Ζ., Τζεβελέκης Φ., Κυράπογλου, Μαμαλίγκατζης, Φραγκούλης, Ζώτος, Παπαδούδης και Τοπούζογλου.

Share it