Search

Πρεμιέρα με στήριγμα τα γκολ!

Το Nations League βρίσκεται στη σέντρα την Πέμπτη και μονοπωλεί το ενδιαφέρον στο κουπόνι της ημέρας. Μάλιστα, οι αναμετρήσεις της Γερμανίας με τη Γαλλία και της Νορβηγίας με την Κύπρο, μας δίνουν ιδιαίτερα δυνατές επιλογές στα γκολ.

Γερμανία – Γαλλία

Η συμμετοχή της στο Μουντιάλ της Ρωσίας, συνοδεύτηκε από την απόλυτη… αποτυχία. Πήγε ως τροπαιούχος, όμως δεν πέρασε καν από τη φάση των ομίλων. Ακολούθησε ο κακός χαμός με την αποχώρηση του Μεσούτ Οζίλ, ωστόσο ο Λεβ δεν προχώρησε σε πολλές αλλαγές από τότε. Αντιθέτως ανάλογη η κατάσταση στους Γάλλους, που από τον Ιουλίου είναι οι νέοι παγκόσμιοι πρωταθλητές. Ήταν η πιο σταθερή ομάδα του τουρνουά και δίκαια σήκωσαν το τρόπαιο. Απόψε πάντως έχει σημαντικό πρόβλημα κάτω από τα δοκάρια, αφού θα λείψουν οι Γιορίς, Ματαντά. Σε κάθε περίπτωση, υπάρχει ποιότητα εκατέρωθεν και είναι πολύ πιθανό να δούμε γκολ και από τις δύο ομάδες. Δυνατή επιλογή το G/G και θα μπει στις επιλογές μας.

Νορβηγία – Κύπρος

Παρότι έκανε ντεμαράζ στο τέλος, η Νορβηγία δεν κατάφερε να κάνει την υπέρβαση και να προκριθεί στο Μουντιάλ. Στα έξι φιλικά που έδωσε από τότε πάντως, είχε καλή εικόνα, ενώ δεν έχει γίνει σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ της. Η Κύπρος από την άλλη, διεκδίκησε ως ένα σημείο τα μπαράζ, όμως σε όμιλο με ομάδες όπως Βέλγιο, Ελλάδα και Βοσνία, ήταν πρακτικά αδύνατο να κάνει το κάτι παραπάνω. Ο τεχνικός της Μπεν Σιμόν προχώρησε σε ανανέωση του έμψυχου δυναμικού της. Στα τελευταία τους φιλικά πάντως, οι Κύπριοι δεν έβγαλαν και μάτια. Μπορούν πάντως να διεκδικήσουν το αποτέλεσμα στο «Ούλεβαλ» απόψε. Θα κοιτάξουν να μην δεχτούν γκολ και το under 2.5 μπαίνει στο δελτίο μας.

Δείτε περισσότερα προγνωστικά στο https://www.foxbet.gr/

Share it