Search

Νίκησε τον Ιπποκράτη και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου!

Την νίκη με 6-1 κατέκτησε ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου επί του Ιπποκράτη Αλεξανδρούπολης σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στον Ίασμο!

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση, με την οποία επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα, μετά την φιλική ήττα από την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου! Ο Ιπποκράτης από την άλλη, που αγωνίστηκε με αρκετές απουσίες βασικών παικτών, είχε πιο πεσμένη απόδοση συγκριτικά με το προηγούμενο φιλικό του, που ήταν επίσης κόντρα σε ομάδα της Ροδόπης και συγκεκριμένα με τον ΠΑΟΚ Κοσμίου!

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκόρερ με τον Ρομπέρ, ενώ ο Γκιρετλί Ναζήμ έκανε το 2-0 πριν την ανάπαυλα. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Δραγανίδης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, πριν ο Μακιτσιάν μειώσει σε 3-1. Ο Αντωνιάδης έκανε το 4-1, ο Παγώνης που πέτυχε το πρώτο του τέρμα με την φανέλα του Μέγα έκανε το 5-1, ενώ τελικά και πάλι ο Αντωνιάδης έγραψε το τελικό 6-1.

Οι αρχικές συνθέσεις των ομάδων:

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου (Μπαχαρίδης): Μπαϊράμ Ισμαήλ, Βιόπουλος, Σιδηρόπουλος, Χουσεΐν Ανούλ, Κάρδαρης, Δραγανίδης, Ντεμερτζίδης, Ρομπέρ, Γιαννακιτσίδης, Μπίνμπασι Αλή, Γκιρετλί Ναζήμ.

Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης (Τσιομλεκίδης): Γιαννόπουλος, Τσακανίκας, Άχπα, Στεφανίδης, Ράλλης, Γαλανός, Μακιασβίλι, Κωνσταντινίδης, Θέμελης, Κατσαμάνκας, Μακιτσιάν.

*Φώτο αρχείου

Share it