Search

Η Super League αποφασίζει τον αριθμό ανόδου των 2ων της Γ’ Εθνικής! Απευθείας άνοδο για τους πρωταθλητές

Συνεδρίασε σήμερα σε πλήρη σύνθεση η Εκτελεστική  Επιτροπή της  Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, παρουσία  του ανεξαρτήτου εμπειρογνώμονα των FIFA/UEFA κ. Πετρ Φούσεκ και των μελών της Επιτροπής Παρακολούθησης των FIFA/UEFA κ.κ. Χέρμπερτ Χούμπελ, Έντι Ντερβισάι και Μάριου Γεωργίου

Εκεί εγκρίθηκε ο σχεδιασμός της Επιτροπής Διοργανώσεων για τον καταρτισμό των ομίλων του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας. Η κλήρωση του πρωταθλήματος θα γίνει στις 12 Σεπτεμβρίου (15.00, γραφεία Ε.Π.Ο.) και η έναρξη του ορίστηκε για τις  30 Σεπτεμβρίου 2018. Χωρίς πάντως να λείπουν και οι αντιδράσεις(θυμηθείτε ΕΔΩ)

Από εκεί και πέρα όπως αποφασίστηκε στη νεοσύστατη Football League θα ανέλθουν απευθείας όλοι οι πρωταθλητές ενώ  οι προκηρύξεις των πρωταθλημάτων  θα επικαιροποιηθούν και επικυρωθούν μετά τη λήψη οριστικής απόφασης από τη Super League, αναφορικά με τη δυνατότητα συμμετοχής  των β΄ ομάδων των ΠΑΕ στο πρωτάθλημα αυτό. Σε αντίθετη περίπτωση θα προβλεφθεί η άνοδος τεσσάρων (4) από τους οκτώ (8) δευτεραθλητές της Γ΄ Εθνικής, με βάση όσα προβλέπει ο Κ.Α.Π.

Share it