Search

Photos: Ανεβάζει ρυθμούς η Ασπίδα Ξάνθης που κέρδισε σε φιλικό την Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου

Αυξάνει τους αγωνιστικούς της ρυθμούς η Ασπίδα Ξάνθης που όσο πλησιάζει προς την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής δείχνει ποιο έτοιμη, με τους ξανθιώτες να κερδίζουν σε φιλικό αγώνα που έγινε στο ΔΑΚ την Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου με 3-0.

Η ομάδα του Χρήστου Σαμαρά έβγαλε πολλά θετικά στοιχεία στο γήπεδο, καταφέρνοντας να πάρει προβάδισμα στο 15′ με τέρμα του Δογανίδη μετά απο ασίστ του Ανδρέου, ενώ στο 28′ ο Παπαδόπουλος έκανε το 2-0 για την Ασπίδα Ξάνθης με μακρινό σουτ που αιφνιδίασε τον Κατσαούνη. Το σκορ που έμελλε να μείνει μέχρι και το φινάλε διαμορφώθηκε στο 40′ με τον Ανδρέου να βγαίνει απέναντι απο τον κίπερ της ομάδας της Κομοτηνής και με εύστοχο πλασέ έκανε το 3-0, σε μια φάση που οι φιλοξενούμενοι διαμαρτρήθηκαν για οφσάιντ.

Στο δεύτερο μέρος για την ομάδα της Ξάνθης χρησιμοποιήθηκαν όλοι οι διαθέσιμοι παίκτες,  έχοντας μάλιστα και δοκάρι σε σουτ του Μαλαδένη. Ενώ μόλις 3 αλλαγές έκανε η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου καθώς ο Σπύρος Κουτσογιάννης είχε αρκετές απουσίες. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βασίλης Ουζουνίδης με βοηθούς τους Γιώργο Πασχαλίδη και Σωκράτη Αγγελακόπουλο.

Για την Ασπίδα Ξάνθης ο Χρήστος Σαμαράς ξεκίνησε με τους: Χατζηγεωργίου, Κοντογιαννίδη, Θεοφυλάκη, Χριστοφορίδη, Σαμαρά Ανδρ., Δογανίδη, Παπαδόπουλο, Ζώτο, Ανδρέου Μ., Κυριαζίδη, Κατσή. Ενώ αγωνίστηκαν και οι: Μαλαδένης, Σάββογλου Ρ., Σάββογλου Β., Βαγιανός, Νικολούδης, Χιώτης, Πεντεζίδης, Κούπας, Μπαργκάν και Νταμπανλής

Για την Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου ο Σπύρος Κουτσογιάννης ξεκίνησε με τους: Κατσαούνη, Αμοιρόπουλο, Στοίνοβιτς Χρ., Τσιάμης, Λεφής, Γάιδα, Παπακωνσταντίνου, Παπούς, Κοσιής, Κρασσώνης, Παρίδης. Ενώ αγωνίστηκαν και οι: Αθανασιάδης,Ανδρέου Λάσκαρης.

Share it