Search

Την Παρασκευή η ιστορική κλήρωση της Γ’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας για τον Άρη Αβάτου! Οι πιθανοί αντίπαλοι

Αντίστροφα μετράνε στον Άρη Αβάτου για την ιστορική κλήρωση της Παρασκευής, εκεί οπού στα γραφεία της ΕΠΟ, στο Πάρκο Γουδή θα διενεργηθεί η κλήρωση για τους αγώνες της 3ης Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος

Πιο συγκεκριμένα στις 11:00 της Παρασκευής (7/9) η ομάδα της Ξάνθης θα μάθει ποια ομάδα της Football League θα υποδεχθεί στον αγώνα που θα γίνει την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:00, όπως είχε οριστεί εξ’αρχής απο την ΕΠΟ, στο γήπεδο του ΑΟΞ.

Στην 3η φάση του Κυπέλλου θα συμμετέχουν οι δέκα έξι (16) Ομάδες που προκρίθηκαν από τη 2η Φάση και μαζί με τις δέκα έξι (16) Ομάδες της Football League θα δημιουργήσουν δέκα έξι (16) ζευγάρια, από τα οποία μετά από μονούς αγώνες θα προκύψουν δέκα έξι (16) Ομάδες, οι οποίες θα προκριθούν στην Φάση των τριάντα δύο (32), (Φάση των Ομίλων).

Στη διαδικασία της κλήρωσης στη πρώτη κληρωτίδα θα τοποθετηθούν οι Ομάδες της Football League και στη δεύτερη κληρωτίδα οι Κυπελλούχες/Φιναλίστ Ομάδες των Ε.Π.Σ. Η κλήρωση των ζευγαριών θα ξεκινά από τη δεύτερη κληρωτίδα ώστε Γηπεδούχος Ομάδα θα είναι υποχρεωτικά Κυπελλούχος/Φιναλίστ Ε.Π.Σ. Στην εν λόγω Φάση εάν το αποτέλεσμα του αγώνα δεν αναδεικνύει νικητή, τότε εφαρμόζονται οι διατάξεις του άρθρου 20 παρ. 12 του Κ.Α.Π.

Σαφέστατα η κλήρωση  της ξανθιώτικης ομάδας μόνο εύκολη δεν θα είναι μια και θα κληθεί να αντιμετωπίσει μια επαγγελματική ομάδα, με πολλές ισχυρές και ιστορικές επαρχιακές και όχι μόνο ομάδες να βρίσκονται στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία.

Αναλυτικά οι 16 πιθανοί αντίπαλοι του Άρη Αβάτου είναι οι:

1. Κέρκυρα

2. Πλατανιάς

3. Παναχαϊκή

4. ΑΟΧ/Κισσαμικός

5. Δόξα Δράμας

6. Τρίκαλα

7. Απόλλων Πόντου(Καλαμαριάς)

8. Απόλλων Λάρισας

9. ΑΕ Καραϊσκάκη

10. Εργοτέλης

11. Αιγινιακός

12. Σπάρτη

13. Αήττητος Σπάτων

14. ΝΠΣ Βόλος

15. Ηρακλής

16. Ηρόδοτος

Share it