Search

Νέα παράταση για την ανανέωση αδειών των γηπέδων!

Την περασμένη Παρασκευή, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, υπέγραψε για νέα παράταση στην ανανέωση αδειών των γηπέδων για έναν ακόμα χρόνο, μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

Ο κ. Βασιλειάδης προχώρησε σε αυτή την κίνηση αξιολογώντας τα πολλά προβλήματα που υπάρχουν σε αρκετούς δήμους ανά την Ελλάδα, ανάμεσα τους και εκείνοι της Ξάνθης. Άλλωστε για τον λόγο αυτό να θυμήσουμε πως είχε αναβληθεί η 3η αγωνιστική του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης.

Αξίζει να σημειωθεί πως εξαίρεση και ευχάριστη μάλιστα αποτελεί ο νομός Έβρου, στον οποίο το θέμα των γηπέδων έχει λυθεί, με τον Δήμο Αλεξανδρούπολης μάλιστα να έχει ανανεώσει τις άδειες για τα επόμενα 5 χρόνια.

Αυτό που αναμένεται πλέον είναι να περαστεί η απόφαση του Υφυπουργού στο ΦΕΚ, πράγμα το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες του SportsAddict.gr που επικοινώνησε με στελέχη της κυβέρνησης θα γίνει σύντομα.

Αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία για τους δήμους που δεν έχουν τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες του να το κάνουν πράξη, για να μην εμφανιστεί εκ νέου τα ίδια προβλήματα.

Share it