Search

Ευκαιρία στο 1.90 και η λογική στα γκολ!

Μπορεί το κουπόνι της Τρίτης να μην είναι μεγάλο, επιλογές όμως για να πάμε ταμείο υπάρχουν και μάλιστα «δυνατές». Δράση εξάλλου υπάρχει τόσο στην Ευρώπη, όσο και τη Λατινική Αμερική.

Όλνταμ – Μπάρνσλεϊ

Βασικός στόχος της Όλνταμ φέτος, είναι η άμεση επιστροφή στην Λιγκ 1 και το πιθανό σενάριο είναι να κάνει ροτέισον σήμερα. Στο πρωτάθλημα, έρχεται από το εντός έδρας 2-1 επί της Κρόουλι και μάλιστα με γκολ στο τέλος. Έτσι, μετράει πλέον τέσσερα σερί ματς χωρίς ήττα. Με αλλαγές στην ενδεκάδα θα παραταχθεί και η Μπάρνσλεϊ, αφού έχει επικεντρωθεί στην επιστροφή της στην Championship. Το Σάββατο πάντως, ζορίστηκε πολύ για να κάμψει με σκορ 2-1 την αντίσταση της Τζίλιγχαμ στην έδρα της. Η αλήθεια είναι πως παρότι είναι ανώτεροι, οι φιλοξενούμενοι δεν «χτυπάνε» το League Trophy. Με αυτό το σκεπτικό, έχει λογική να την κοντράρουμε και να πάρουμε τον άσο σε κάλυψη με το Χ.

Γκουαρανί – Γκοϊάς

Στη Serie B της Βραζιλίας, η Γκουαρανί κατάφερε να περάσει «αναίμακτα» δύο συνεχόμενες εκτός έδρας, αποσπώντας το 0-0 στις έδρες της Πόντε Πρέτα και της Κρισιούμα. Έχει διευρύνει έτσι το σερί της χωρίς ήττα στα τέσσερα παιχνίδια. Στον αντίποδα η Γκοϊάς έκανε μεγάλο ματς κόντρα στην πρωτοπόρο Φορταλέζα και επιβλήθηκε με σκορ 3-1. Είναι από τα πιο φορμαρισμένα σύνολα αυτή τη στιγμή οι φιλοξενούμενοι, που πάνε σε μια έδρα που δεν έχουν καλή παράδοση. Δεδομένου πως και οι γηπεδούχοι δεν… τσιγκουνεύονται τα γκολ, το G/G θα μπει στις επιλογές μας.

Για περισσότερα στοιχημα προγνωστικα επισκεφτείτε το Foxbet.

Share it