Search

Επιλογές από Β’ Ισπανίας και Σουηδίας

«Κουτσουρεμένη» σε επιλογές αυτή η Δευτέρα, με τα περισσότερα πρωταθλήματα να σταματούν ενόψει των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων. Κοιτώντας λίγο το πρόγραμμα των επόμενων ημερών απελπίστηκα περισσότερο και έτσι θέλοντας και μη αποφάσισα να ασχοληθώ υποχρεωτικά με τα σημερινά ματσάκια. Κράτησα λοιπόν 2 επιλογές, οι οποίες στα μάτια μου φαίνονται αρκετά καλές.

Πρώτη επιλογή από Segunda και το παιχνίδι της Αλμερίας με την Μάλαγα. Στις 10 το βράδυ ο συγκεκριμένος αγώνας που αποτελεί ντέρμπι της Ανδαλουσίας, στο οποίο οι γηπεδούχοι έχον την παράδοση με το μέρος τους. Ωστόσο στην παρούσα φάση η κατάσταση των 2 ομάδων δείχνει σαφέστατα πως σήμερα δίκαια φαβορί είναι οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι έχουν κάνει ήδη το 2 στα 2 στο πρωτάθλημα και είναι από τα φαβορί για την πρώτη εξάδα φέτος. Η Μάλαγα διαθέτει ένα πλήρες ρόστερ και με όπλο της την άμυνα μπορεί να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα σήμερα. Από την άλλη η Αλμερία έχει μόλις ένα βαθμό, προβληματίζοντας ξανά την προηγούμενη αγωνιστική μετά το εντός έδρας της 1-1 κόντρα στην Τενερίφη, σε παιχνίδι που προηγήθηκε αλλά στο τέλος φλέρταρε και με την ήττα. Με απουσίες οι γηπεδούχοι, με περισσότερες λύσεις οι φιλοξενούμενοι και το Χ2 στο 1.35.

Δύο ώρες νωρίτερα η Έστερ θα υποδέχεται την Φάλκενμπεργκ σε ένα εξαιρετικά περίεργο ζευγάρι, όπου θεωρώ πως οι μπουκ δεν το έχουν διαβάσει σωστά. Μπορεί η Έστερ να ηττήθηκε την προηγούμενη αγωνιστική για πρώτη φορά μετά από 8 συνεχόμενα αήττητα ματς πρωταθλήματος, ωστόσο εντός έδρας μετράει μόλις 2 νίκες στα 9 πιο πρόσφατά της, έχοντας δεχτεί γκολ στα 5 από αυτά. Αντίπαλό της η 2η στην κατηγορία Φάλκενμπεργκ, που έχει μόλις μία ήττα στις 10 φετινές της εξόδους στο πρωτάθλημα και παραμένει σε τροχιά απευθείας ανόδου. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από εξαιρετική εμφάνιση και νίκη με 4-1 κόντρα στην 7η Ντέγκεφορς. Με ψυχολογία λοιπόν οι ανώτεροι φιλοξενούμενοι και όλα αυτά με το Χ2 στο 1.62.

Επισκεφτείτε το bet-hoven.net για περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος.

Share it