Search

Φιλική νίκη του Κοσμίου στην Αλεξανδρούπολη επί του Ιπποκράτη!(+photos)

Ένα αρκετά ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι είχαν την ευκαιρία να δουν όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο της Δραγάνας με τον ΠΑΟΚ Κοσμίου να φεύγει νικητής από την Αλεξανδρούπολη κερδίζοντας με 2-1 τον Ιπποκράτη.

Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης στο ντεμπούτο του Σταύρου Σταθάκη μπήκε ελαφρώς καλύτερα στο ματς και στο 20′ πήρε το προβάδισμα με τον Ράλλη, με την ομάδα της Κομοτηνής να καταφέρνει να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση με τέρματα του Τζατζανά στο 69′ και του Γαβριήλ στο 80′.

Τόσο ο Σάββας Αϊβάζης απο πλευράς της ομάδας της Κομοτηνής που ανεβάζει ρυθμούς για την ιστορική πρώτη συμμετοχή της στην Γ’ Εθνική, όσο και ο Βασίλης Τσιομλεκίδης για τον Ιπποκράτη είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν την αγωνιστική κατάσταση των παικτών τους, με τους δύο τεχνικούς να σημειώνουν αρκετά θετικά στοιχεία που έβγαλαν οι ομάδες τους.

Επόμενο τεστ για τον ΠΑΟΚ Κοσμίου ξανά με ομάδα της Αλεξανδρούπολης, αυτή την φορά τον Εθνικό, στην Κομοτηνή την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου.

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ(Β. Τσιομλεκίδης): Στεφανίδης Αλ., Μουχτάρης, Ράλλης, Σούπας, Σταθάκης, Γαλανός, Στεφανίδης Κ., Μαμρικισβίλι, Μάζης, Καρασερίδης, Τσακανίκας. Ενώ αγωνίστηκαν και οι: Κατσαμάγκας, Πυλούδης, Κωνσταντινίδης, Θέμελης, Γιαννόπουλος, Μακιτσιάν, Κουρής

ΠΑΟΚ ΚΟΣΜΙΟΥ(Σ. Αϊβάζης): Δεληγιάννης, Νάνος, Τζατζανάς, Νουγκζάρης, Λεβεντέλλης, Κυριακόπουλος, Στοΐνοβιτς, Ρουμπιές, Βουλγαρίδης, Μαυράκης, Ξενάκης. Ενώ αγωνίστηκαν και οι : Τριαντός, Γαβριήλ, Ζάγγουλος, Φανιάδης Γιαννακόπουλος

Share it