Search

Το ντέρμπι στο Πριγκιπάτο υπόσχεται πολλά γκολ

Άσχημα ξεκίνησε ο Σεπτέμβριος στοιχηματικά, με αρκετή ατυχία αλλά από την άλλη και με πολλές απρόσμενες εκπλήξεις. Βέβαια το ταμείο και πάλι ήρθε με την δυάδα των γκολ να πληρώνει πανεύκολα. Δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε περισσότερο, έτσι είναι το ποδόσφαιρο γεμάτο ανατροπές και στοιχηματικά συχνά δεν μας βγαίνει αυτό που είχαμε σχεδιάσει. Αρκετές σκέψεις και σήμερα Κυριακή, μία μέρα που παραδοσιακά μας πάει καλά, με τα ταμεία είναι κάτι παραπάνω από συχνά.

Με τριάδα συστήματος θα ξεκινήσω και πρώτο παιχνίδι αυτό του «Κλ. Βικελίδης» ανάμεσα σε Άρη και Λάρισα. Αμφότερες προέρχονται από εκτός έδρας νίκες στην πρεμιέρα, αυτή όμως που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν η ομάδα της Θεσσαλονίκης με το εκκωφαντικό διπλό κόντρα στην Λαμία με 0-3. Με όπλο την άμυνά τους οι Θεσσαλοί θα κυνηγήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα αλλά ο ενθουσιασμός των γηπεδούχων γέρνει την πλάστιγγα προς τον άσο (1.80). Συνεχίζω με το παιχνίδι της Σάλκε κόντρα στην Χέρτα. Εξαιρετική η προϊστορία των γηπεδούχων κόντρα στην Χέρτα με 8 σερί νίκες και μόλις ένα γκολ παθητικό την τελευταία 10ετία. Από ήττα στην πρεμιέρα η Σάλκε αν και αγωνίστηκε καλά κόντρα στην Βόλφσμπουργκ, παίζοντας από το 65’ με 10 παίχτες. Νίκη που δεν άξιζε για τη Χέρτα, που με όπλο την άμυνα της θα προσπαθήσει για ένα θετικό αποτέλεσμα. Άσος σε απόδοση 1.75. Κλείνω την τριάδα με το παιχνίδι της Ερζουρούμ με αντίπαλο την Μπασακσεχίρ. Δύσκολη έξοδο για την Μπασακσεχίρ, που όμως έχει την ποιότητα και την εμπειρία να πάρει τη νίκη κόντρα στους άπειρους αν και σκληροτράχηλους γηπεδούχους, που επιθετικά ακόμα μοιάζουν ελλιπείς. Διπλό σε απόδοση 1.63.

Συνεχίζω με τριάδα παρολί με το πρώτο παιχνίδι από την Κύπρο. Ο Ερμής άρεσε στην πρεμιέρα, ήταν καλύτερος από την ΑΕ Λεμεσού αλλά ένα λάθος έφερε την ήττα. Κόντρα στην πιο αδύναμη Αλκή, που ακόμα δεν έχει την απαραίτητη ομοιογένεια και σε καμία περίπτωση δεν έδειξε κάτι το εξαιρετικό στο ματς με την Ομόνοια, το διπλό έχει αξία, ωστόσο θα πάω εκ του ασφαλούς και στο Χ2 (1.38). Νωρίς το μεσημέρι η Βαλένθια που αγνοεί την νίκη θα δοκιμάζεται στην έδρα της Λεβάντε και αυτό που κράτησα και εδώ είναι το Χ2 σε απόδοση 1.36. Με αδυναμίες οι γηπεδούχοι, ποιοτικά ανώτεροι οι φιλοξενούμενοι και έτοιμοι για το πρώτο τους φετινό τρίποντο. Από ευρωπαϊκό αποκλεισμό προέρχεται η Βασιλεία με τον κόουτς Κόλερ μετά το 6 στα 6 να συμπληρώνει 2 σερί παιχνίδια δίχως νίκη. Καλή η Τουν και με ανεβασμένη ψυχολογία, ωστόσο η ποιότητα των γηπεδούχων δεν μας επιτρέπει να σκεφτούμε την έκπληξη και το 1 (DNB) στο 1.35 είναι ιδανικό.

Τελειώνοντας κράτησα μία δυάδα με γκολ. Ο κουρασμένος Άγιαξ αλλά και γεμάτος ενθουσιασμό δοκιμάζεται στην έδρα της Φίτεσε σε ένα παιχνίδι που πραγματικά υπόσχεται καλό θέαμα. Μία καλή εμφάνιση αναζητούν οι γηπεδούχοι για να πάρουν τα «πάνω», με τον «Αίαντα» να μην έχει περιθώρια για νέες βαθμολογικές απώλειες. Δεν αξίζει το διπλό και αυτό που κρατάω είναι το απλό Over σε απόδοση 1.60. «Πετάγομαι» Γαλλία και στο ντέρμπι των 10 ανάμεσα σε Μονακό και Μαρσέιγ. Αμφότερες στους 4 βαθμούς, αμφότερες με πολλές αδυναμίες αμυντικά, αμφότερες με ποιότητα στην επίθεση και με μοναδικό στόχο σήμερα τη νίκη, όχι μόνο για τους βαθμούς αλλά και για την ψυχολογία τους. Τρία σερί Over 2.5 μετράει το ζευγάρι αυτό στο «Πριγκιπάτο» και θεωρώ πως το ίδιο είναι πιθανό να συμβεί και στα προγνωστικα στοιχηματος σημερα. Over 2.5 σε απόδοση 1.67.

Γράφει ο Γιάννης Τσιακίρης.

Share it