Search

Οκταπλή εκπροσώπηση της ακαδημίας fighters του ΑΣ Πανθρακικού σε Παγκόσμιο και Βαλκανικό πρωτάθλημα ju-jitsu!

Οχτώ αθλητές θα εκπροσωπήσουν την ακαδημία fighters του ΑΣ Πανθρακικού σε Παγκόσμιο και Βαλκανικό πρωτάθλημα ju-jitsu το προσεχές διάστημα!

Συγκεκριμένα ο Χριστόπουλος Βαγγέλης και ο Γεωργίου Δημήτρης στην κατηγορία-15 -41 κυλά που στο πανελλήνιο πήραν την πρώτη και δεύτερη θέση αντίστοιχα, θα αγωνιστούν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα εκπροσωπώντας την χώρα μας, ενώ το ίδιο διάστημα και συγκεκριμένα 21-23 Σεπτεμβρίου στο Ολυμπιακό παλεστήριο των Άνω Λιοσίων, ο Μαρινέλης Ιωάννης και ο Ράπτης Αναστάσιος στην κατηγορία -12 -46 κιλά, ο Προσαλέντης Κώστας στην κατηγορία -18 -81 κιλά, η Τελάκη Κατερίνα στην κατηγορία -18 +70 κιλά, ο Αγαλιανός Γιώργος στην κατηγορία +21 -77 κιλά και ο Κεμπαρίδης Δημήτρης στην κατηγορία -12 -30 κιλά, θα αγωνιστούν στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα!

Αναλυτικά και η ανακοίνωση του συλλόγου: “Εν όψει τής νέας αθλητικής σεζόν η καλύτερη διαφήμιση τής ακαδημίας μας είναι οι 8 αθλητές ,μέλη τής εθνικής ομάδας ,που θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας στο παγκόσμιο και βαλκανικό πρωτάθλημα ju-jitsu που φέτος διεξάγεται στην Αθήνα 21-22-23 Σεπτεμβρίου. Οι καθημερινές προπονήσεις μέσα στο καλοκαίρι ,οι στερήσεις και οι θυσίες τους κάνουν να σταθούν με αξιώσεις σε αυτή την πρόκληση για καινούριες διακρίσεις . Τους ευχόμαστε τα καλύτερα!”

*Φώτο αρχείου

Share it