Search

Κατέκτησε την πρωτιά στο τουρνουά με ΑΠΣ Πανθρακικό και Κ17 ΑΟΞ ο Ορφέας Ξυλαγανής!

Ο Ορφέας Ξυλαγανής ήταν ο νικητής του τουρνουά που διοργανώθηκε στο ΔΑΚ Κομοτηνής με τον ΑΠΣ Πανθρακικό και την ομάδα Κ17 του ΑΟΞ!

Η ομάδα του Γιώργου Μυστρίδη συγκέντρωσε τέσσερις βαθμούς, όντας ισόπαλη με την Κ17 του ΑΟΞ και επικρατώντας 1-0, με πέναλτι του Χατζίδη, του ΑΠΣ Πανθρακικού! Αρκετός κόσμος έδωσε το παρόν στις κερκίδες του ΔΑΚ, όπου παρακολούθησε αρκετά καλό θέαμα και στις τρεις αναμετρήσεις, με την τρίτη εξ αυτών, αυτή ανάμεσα στον ΑΠΣ Πανθρακικό και την ομάδα Κ17 του ΑΟΞ να λήγει με σκορ 1-0 υπέρ των πράσινων, με τέρμα του Παγκοζίδη!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ορφέας Ξυλαγανής:  Κιουτσούκης, Ροδουσάκης, Ιωάννου, Κατσανούδης, Ανδρέου, Λαοπόδης, Παπαγεωργίου, Οσμάν Χασάν, Γεωργιάδης, Μακίδης, Χατζίδης.

Αγωνίστηκαν επίσης οι Μπιλντίδης, Παπαθέος, Εξακοΐδης, Γιαννακουδάκης, Πετρίδης, Θεοδωρίδης, Τζελέπης και Νεστορίδης.

Κ17 ΑΟΞ: Καραϊσμαήλ, Μολώνης, Δήμος, Τσεγγελίδης, Νιαζήφογλου, Μπαζοΐδης, Μανίσογλου, Κωσταρέλλης, Δημητριάδης, Γκαρνέτας, Τσιτσεκίδης.

Αγωνίστηκαν επίσης οι Κοτσάκης, Αλεξανιάν, Βαφειάδης, Κουράκ, Χασάνογλου, Ιγνατιάδης, Ερτολούλ, Καλαϊτζής, Κοντογιαννίδης, Ζιπίδης, Ισαακίδης και Ευθυμιάδης.

ΑΠΣ Πανθρακικός:  Μπόσκος, Τσαγκαλίδης, Ξενοδοχίδης Η., Ζήκος, Πασσάς, Βελή Χακάν, Μουρατίδης, Γιάζος, Βασιλακάκης, Θωμάς, Παγκοζιδης.

Αγωνίστηκαν επίσης οι Χασάν Μέριτς, Ξενάκης, Παπαγεωργίου, Γρίβας, Γρηγοριάδης, Παύλου, Πουλακίδας, Καραγιαννίδης, Χατζηιωαννίδης.

Photo Credits: Περισκόπιο

Share it