Search

Θετικό ντεμπούτο στην Super League με τους Νέους του Άρη για τον Βαγγέλη Μπαμπούρη!

Ακριβώς ένα χρόνο μετά την μεταγραφή του στον Άρη απο την Ασπίδα Ξάνθης ήρθε η ώρα ο 17χρονος ξανθιώτης τερματοφύλακας Βαγγέλης Μπαμπούρης να κάνει το ντεμπούτο του και στην Super League με τους “κιτρινόμαυρους”

Ο ταλαντούχος ξανθιώτης κίπερ,που αναδείχτηκε απο την Ακαδημία του Ολυμπιακού Λεύκης, μετά την εξαιρετική του σαιζόν και την κατάκτηση του πρωταθλήματος Νεών της Football League με την ομάδα του Πασχάλη Μελισσά, ήρθε η ώρα να κάνει το ντεμπούτο του στο αντίστοιχο και της μεγάλης κατηγορίας με τον ξανθιώτη τερματοφύλακα να έχει καλή εμφάνιση στην ισοπαλία με 1-1 κόντρα στην Λάρισα.

Οι “κίτρινοι” προηγήθηκαν στα πρώτα λεπτά του αγώνα με τον Χατζηπιρπιρίδη, είχαν τον έλεγχο και αρκετές ευκαιρίες να πετύχουν και άλλο τέρμα.  Η ΑΕΛ όμως επιφύλαξε ένα διαφορετικό φινάλε στην αναμέτρηση και στο 93′ ο Χαλάτσης έβγαλε την ασίστ στον Μπάμη ο οποίος από κοντά χρίστηκε σκόρερ για τους «βυσσινί» που έφυγαν με τον βαθμό της ισοπαλίας από την Θεσσαλονίκη.

Άρης (Π. Μελισσάς): Μπαμπούρης, Καλλίδης, Σεγκέργκης, Μουρατίδης, Μπαγκαλιάνης, Παπαγεωργίου, Αξινιάρης (80ο Μπαλικτσής), Ψωματάκης (55ο Τράκας), Χατζηπιρπιρίδης, Μπακούτσης (65ο Σιούτας), Κοντοπούλης.

ΑΕΛ (Γ. Τσακμακίδης): Μισηρλής, Πλατάνας, Μασούρας (85′ Φουρκιώτης Μ.), Φουρκιώτης Χ., Τάρτας, Μπάμης, Δάχτυλας, Βαφειάδης, Διγκόζης (55′ Μαλάκος), Πινακάς (75′ λ.τ. Κουτσούκης), Χαλάτσης

Share it