Search

Στήριγμα τα φαβορί, παιχνίδι με τα γκολ!

Καλημέρα καλό Σαββατοκύριακο και φυσικά καλό μήνα με υγεία και πολλά ταμεία σε όλους. Σεπτέμβριος μήνας, με όλα τα πρωταθλήματα σιγά σιγά να «στρώνουν», με διάλλειμα για εθνικές και κάπου στο τέλος με ΤΣΛ και Γιουρόπα. Μπαίνουμε λοιπόν σε φούλ ρυθμούς. Σήμερα να πω την αλήθεια δεν μου άρεσε αρκετά το κουπόνι και για αυτό κράτησα μόλις 6 επιλογές από όσα προσφέρουν οι εταιριες στοιχηματων.

Στην βασική μου δυάδα θα ασχοληθώ με 2 παιχνίδια όπου χρίζω φαβορί τους γηπεδούχους, θα πάω όμως με κάλυψη το Χ, ενώ αναμένω και λίγα γκολ. Ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό να εξαργυρώσει τη νίκη του κόντρα στην Ξάνθη με νέο τρίποντο αυτή τη φορά εντός έδρας με τη Λαμία που προέρχεται από ήττα με 0-3 από τον Άρη και έδειξε κενά τόσο επιθετικά όσο κυρίως αμυντικά. Το «τριφύλλι» δεν έγινε από την άλλη σούπερ ομάδα με μία νίκη, πρέπει και μπορεί όμως να μην χάσει απόψε, ενώ σε καμία περίπτωση δεν περιμένω από τις 2 ομάδες να ρισκάρουν επιθετικά, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. 1Χ&U3.5 σε απόδοση 1.38. Μία από τα ίδια και στην Κύπρο. Κακή η Δόξα, έχασε εντός έδρας με 0-1 από την Ανόρθωση δείχνοντας σχεδόν ανύπαρκτη επιθετικά. Σήμερα αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ανανεωμένη ΑΕ Λεμεσού που με μόλις μία καλή ευκαιρία κατάφερε να φύγει με το διπλό από την έδρα του Ερμή. Σαφέστατα η έδρα και το ποιοτικότερο ρόστερ των γηπεδούχων θα παίξουν τον ρόλο τους και ο 1&U4.5 στο 1.40 μου αρέσει πολύ.

Συνεχίζω με 2 επιλογές από το «Νησί». Δύο αγωνιστικές δίχως βαθμούς συμπλήρωσε η Κρίσταλ Πάλας και κόντρα στην μετριότατη Σαουθάμπτον έχει δίκαια τον πρώτο λόγο στη νίκη. Στο Λιγκ Καπ οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν με αλλαγές και κατάφεραν να νικήσουν τη Σουόνσι. Νίκη πέτυχαν και οι «Άγιοι», ωστόσο στο πρωτάθλημα μόνο τυχαία δεν είναι στον 1 βαθμό με πολλές αδυναμίες κυρίως αμυντικά. Ικανή επιθετικά η Κρίσταλ που δημιουργεί ευκαιρίες σε κάθε της παιχνίδι. Άσος (DNB) στο 1.45. Μία από τα ίδια και στο παιχνίδι της αήττητης Αμπερντίν που υποδέχεται την Κίλμαρνοκ. Δύσκολο το ξεκίνημα της σεζόν για τους γηπεδούχους, έδειξαν όμως καλά στοιχεία και σήμερα έχουν την ευκαιρία να πετύχουν μία επαγγελματική νίκη κόντρα σε έναν κατώτερο αντίπαλο, που έχει για όπλο του κυρίως την άμυνα. Άσος (DNB) και εδώ σε απόδοση 1.45.

Κλείνω την ημέρα με 2 επιλογές ρίσκου αλλά και λογικής βάσει όσων έχω δει έως τώρα. Με Segunda ξεκινώ και το παιχνίδι της Λούγκο με την Νουμάνθια. Δίχως τρίποντο αμφότερες μετά από 2 αγωνιστικές, όπου έχουν να επιδείξουν εξαιρετικές επιθετικές αρετές αλλά και πολλές αδυναμίες αμυντικά, με αποτέλεσμα να μετρούν 4 G/G σε ισάριθμα ματς και οι 2 μαζί. Πολύ δυνατοί εντός έδρας οι Γαλιθιάνοι, ανώτεροι σε ποιότητα και στόχους οι «κόκκινοι» της Σορίας μπορούν να πάρουν βαθμούς από οποιονδήποτε αντίπαλο. G/G σε απόδοση 1.95. Τελευταία επιλογή το Over 2.5 σε απόδοση 1.65 στο ντέρμπι της Τουρκίας ανάμεσα σε Τραμπζονσπόρ και Γαλατά. Παραδοσιακά η «Τζιμ Μπομ» δυσκολεύεται κόντρα στους «βυσσινί», ωστόσο μετράει 3 νίκες τις πρώτες 3 αγωνιστικές έχοντας πετύχει 10 τέρματα. Με 4 βαθμούς έως τώρα η ομάδα της Τραπεζούντας, που σκοράρει με σχετική άνεση δημιουργώντας εύκολα ευκαιρίες, αλλά αμυντικά είναι ευάλωτη.

Share it