Search

Προβλέψεις με δυνατές αποδόσεις για την 2η αγωνιστική της Super League!

Συνεχίζουμε με τις προτάσεις για την 2η Αγωνιστική της Super League με το πρόγραμμα να έχει πολύ δυνατά παιχνίδια με αποδόσεις αρκετά υψηλές.

Παναθηναϊκός – Λαμία: Ένας Παναθηναϊκός να τον πιείς στο ποτήρι στα Πηγάδια με τους πιτσιρικάδες του Δώνη να δείχνουν ψυχωμένοι και να κερδίζουν εύκολα την Ξάνθη. Η Λαμία παρουσιάστηκε πολύ κακή απέναντι στον νεοφώτιστο Άρη χάνοντας εύκολα. Στόχος των «πράσινων» είναι άλλη μια νίκη έτσι ώστε να εξαλειφθεί πολύ γρήγορα η ποινή των -6 βαθμών. Πρόβλεψη: 1 & Under 2.5 Goal (3.00).

Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ: Μια ΑΕΚ που προβλημάτισε στον Ευρωπαϊκό της παιχνίδι παρ΄όλο που προκρίθηκε. Είναι φως φανάρι ότι η ομάδα μένει από δυνάμεις μετά το 60. Ο Αστέρας είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα με έναν προπονητή που γνωρίζει πολύ καλά πως να στήσει την ομάδα του αμυντικά και να χτυπήσει στην κόντρα. Βλέπω την πρώτη γκέλα της σεζόν για την ΑΕΚ. Πρόβλεψη: X & G/G (4.75).

Ατρόμητος Αθηνών – Ξάνθη: Πολύ κακή η Ξάνθη απέναντι στον Παναθηναϊκό χωρίς να κάνει κάποια φάση παρά μόνο από στημένες φάσεις, πάρα πολύ αργή στο επιθετικό transition, δεν εκμεταλλεύτηκε τους χώρους και έχασε εύκολα. Από την άλλη πλευρά, ο Ατρόμητος ξεκίνησε με ένα μεγάλο διπλό στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό με πολύ καλό ποδόσφαιρο. Δεν βλέπω τον τρόπο η Ξάνθη να διορθώσει αυτή την εικόνα σε μια εβδομάδα και να πάρει τους 3 βαθμούς απέναντι σε μια τόσο ποιοτική ομάδα. Πρόβλεψη: 1 & Over 1.5 Goal (2.30).

Πανιώνιος – ΠΑΟΚ: Μετά την συντριβή από την Μπενφίκα, ο δικέφαλος του βορρά ξέρει ότι δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο και πρέπει να δώσει βάρος στον βασικό στόχο που είναι το πρωτάθλημα. Ο Πανιώνιος τα βρήκε σκούρα απέναντι στον νεοφώτιστο ΟΦΗ παρουσιάζοντας όχι και ένα τόσο σοβαρό πρόσωπο. Βλέπω τον ΠΑΟΚ να κερδίζει με δυσκολία. Πρόβλεψη: 2 & Over 2.5 Goal (2.50).

Άρης Θεσσαλονίκης – ΑΕ Λάρισα 1964: Η επιστροφή του Άρη στα σαλόνια της Super League συνοδεύτηκε με μια εύκολη νίκη με 3-0 επί της Λαμίας. Οι «κίτρινοι» ενισχύθηκαν ακόμη περισσότερο με την απόκτηση του δικού μας Μανώλη Σιώπη μια πολύ δυνατή μεταγραφή για την ομάδα και τον Nicolas Martinez. Η Λάρισα μπήκε με το δεξί στη σεζόν με νίκη απένατι στον πολύ αδύναμο Απόλλωνα. Πιστεύω η επιστροφή του Άρη θα συνοδευτεί με μία νίκη. Πρόβλεψη: 1/1 (2.45)

Ολυμπιακός Πειραιώς – ΠΑΣ Γιάννινα: Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει την πρόκριση επί της Μπέρνλι παρ’ όλο που εμφανίστηκε κουρασμένος και κινδυνέψε ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο. Από την άλλη μεριά ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε δύσκολη πρεμιέρα απέναντι στην ΑΕΚ όπου έχασε φυσιολογικά. Μια πολύ δύσκολη νίκη του Ολυμπιακού είναι πιθανή αλλά βλέπω να δέχεται γκολ. Πρόβλεψη: 1 & G/G (4.00).

Λεβαδειακός – Απόλλων Σμύρνης: O Λεβαδειακός παρουσίασε ένα αξιόμαχο πρόσωπο στην πρεμιέρα απέναντι στον Ολυμπιακό όπου ηττήθηκε από στημένη φάση. Ο Απόλλων Σμύρνης νομίζω είναι από τις πιο αδύναμες ομάδες της κατηγορίας και στην πρεμιέρα ηττήθηκε στην έδρα της από τη Λάρισα. Πρόβλεψη: 1 & Under(2.5) Goal (4.00).

Παναιτωλικός – ΟΦΗ: O Παναιτωλικός ηττήθηκε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος από τον πολύ ποιοτικό Ατρόμητο πληρώνοντας τα αμυντικά λάθη. Ο ΟΦΗ παρουσίασε μαχητικό πρόσωπο και κατάφερε να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας από τον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη. Πρόβλεψη: X & G/G (4.60).

Share it