Search

Απόδραση με… σβηστή ισοπαλία για την Ξάνθη απο το Περιστέρι!Ντεμπούτο για Κοβάσεβιτς και Αλμέιδα

Επιβεβαίωσε την θετική παράδοση που έχει στο Περιστέρι η Ξάνθη, που και φέτος βρήκε τον τρόπο να καταφέρει να φύγει με θετικό αποτέλεσμα, με το 0-0 να φέρνει τον πρώτο βαθμό του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι ήταν  αρκετά κακό στην μεγαλύτερη διάρκεια του με αμφότερες της ομάδες να έχουν απο δύο καλές στιγμές έκαστος, με την Ξάνθη να χάνει με τραυματισμό τον Κίκε και τον Ράσταβατς στα τελευταία δέκα λεπτά να βγάζει αμυντική διάθεση με τον ΑΟΞ να τελειώνει το ματς με 3 στόπερ. Θετικό ντεμπούτο για Κοβάσεβιτς και Αλμέιδα, ενώ μαχητική εικόνα είχε στην πρώτη του παρουσία στην βασική ενδεκάδα ο Σοφιάν Καντά.

Το μόνο που μπορούσε να κρατήσει κάποιος από το πρώτο μέρος, ήταν ένα σουτ του Ντε Λούκας στο 5′ που έβγαλε ο Μέγιερι και μια προβολή του Μανούσου στο 8′ που κατέληξε άουτ. Από εκεί και πέρα απολύτως τίποτα! Ο Ατρόμητος είχε την μπάλα στα πόδια του, αλλά ως εκεί, ενώ η Ξάνθη πίεσε προς το τέλος χωρίς να δημιουργήσει καμία σοβαρή φάση μπροστά από την αντίπαλη εστία με το 0-0 να μένει στα πρώτα 45′.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ξάνθημπήκε πιο δυνατά και είχε δύο καλές στιγμές, στο 47’ με τον Γέντρισεκ να σουτάρει μέσα από την περιοχή, ωστόσο η μπάλα έφυγε μακριά από το τέρμα αφού ο Σλοβάκος επιθετικός δεν είχε τοποθετήσει σωστά το σώμα του. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Κοβάτσεβιτς σούταρε δυνατά έξω από την περιοχή, όμως ο Μέγιερι ήταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε. Απο εκεί και πέρα ο Ατρόμητος είχε την φλύαρη κατοχή και κυρίως με σέντρες και πλαγιοκοπήσεις προσπαθούσε να απειλήσει την εστία του Ζίβκοβιτς που όποτε χρειάστηκε ήταν σταθερός.

Ατρόμητος: Μέγιερι – Σάκιτς, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης , Μάντσον, Μπουσουλάτζιτς (75’ Ενσικουλού), Βασιλακάκης, Μπρούνο (46’ Μούγιακιτς), Μανούσος (61’ Ούμπιδες), Κουλούρης

Ξάνθη: Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Κασάδο, Σιλά – Καμαρά, Ντε Λούκας, Φασίδης, Καντά (73’ Κάστρο), Κίκε (38’ Κοβάτσεβιτς), Γέντρισεκ (85’ Ντινίς Αλμέιδα)

Share it