Search

Ο Σιώπης μιλά για τον Σιώπη! Οι ατάκες του Δημήτρη για τον μαχητή Μανώλη και την μεταγραφή στον Άρη

Ο Δημήτρης Σιώπης, ποδοσφαιριστής της Δόξας Δράμας, μίλησε στον ARENA FM 89.4 για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, τον αδερφό του, Μανώλη.

Αναλυτικά όσα είπε:

»Θα είμαστε κοντά τώρα. Υγεία να έχει και όλα καλά θα πάνε. Ήταν δύσκολο το καλοκαίρι για τον Μανώλη, όπως και η περασμένη σεζόν, λόγω τραυματισμών, τώρα έχουν πάρει όλα το δρόμο τους. Είναι μια μεγάλη ομάδα ο Άρης και αν έχει υγεία θα τα πάει καλά. Ο κοντός είναι δυνατός, είναι όλα στο χέρι του, θέλει στήριξη και μπορεί να κάνει καλές εμφανίσεις. Έχει αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί στον Άρη. Είδα τον Άρη την 1η αγωνιστική, με εντυπωσίασε, θεωρώ ότι η ομάδα μαζί με τον κοντό θα είναι πολύ δυνατή.

Πιστεύω ότι είναι ένα εργαλείο για κάθε ομάδα, θα τα δώσει όλα για την ομάδα, πιστεύω θα τον αγαπήσει ο κόσμος για αυτό. Την υγεία του να έχει και όλα καλά θα πάνε. Μερικές φορές τον βλέπεις παντού στο γήπεδο. Είναι πολύ καλό παιδί, και η εικόνα του στον αγωνιστικό χώρο αντικατοπτρίζει τι άνθρωπος είναι. Θα κολλήσει με τον κόσμο γρήγορα πιστεύω, έχει να δώσει πολλά στην ομάδα και μακάρι να πάνε καλά.

Ευελπιστούμε στις αρχές Οκτώβρη να ξεκινήσουν τα παιχνίδια και στην Φούτμπολ Λιγκ. Είχαμε παίξει και συμπαίκτες στον Ολυμπιακό σε μικρή ηλικία. Αν παίξουμε αντίπαλοι στο κύπελλο ας κερδίσει ο καλύτερος».

Share it