Search

Με όνειρα και φιλοδοξίες η πρώτη του Μανάκα στο Ναύπλιο

Την δική του προετοιμασία ξεκίνησε ο Οίακας Ναυπλίου, ο οποίος θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στην ιστορία του στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Ο Χάρης Κουλουριώτης είδε όλους τους παίκτες του να δίνουν το παρών, ενώ το πρόγραμμα της προετοιμασίας ξεκίνησε με γυμναστήριο και στίβο, με το παρών με μεγάλη διάθεση να δίνει και ο Κομοτηναίος Γιώργος Μανάκας, που μετά την εξαιρετική του παρουσία στην Ελευθερούπολη είναι πανέτοιμος για το παραπάνω βήμα στην φιλόδοξη ομάδα του Ναυπλίου.

Η ανακοίνωση του Οίαη Ναυπλίου για την πρώτη της ομάδας αναφέρει:

Η ομάδα του Οίαξ Ναυπλίου ξεκίνησε την προετοιμασία της για τη νέα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής , με όλους τους παίκτες να δίνουν το “παρών”.
Ο προπονητής μας Χάρης Κουλουριώτης και το επιτελείο του, έχουν σχεδιάσει με μεγάλη προσοχή το πρόγραμμα προετοιμασίας για να σφυρηλατήσουν το μέταλλο της ομάδας και να διαμορφώσουν το αγωνιστικό της προφίλ.
Το πρόγραμμα για αρχή έχει γυμναστήριο και στίβο για ενδυνάμωση και έπεται συνέχεια. Θα σας ενημερώνουμε για όλα τα νέα της ομάδας στην περίοδο της προετοιμασίας όσο και για τα φιλικά που θα διεξαχθούν.
Ευχή όλων μας να έχουμε μια ανταγωνιστική χρόνια με υγιείς παίκτες. Καλή αρχή !!!

Share it