Search

Με πέντε ομάδες λιγότερες φέτος η ΕΠΣ Θράκης! Οι εφτά σύλλογοι που δεν δήλωσαν συμμετοχή!

Με πέντε ομάδες λιγότερες θα διεξαχθούν τα φετινά πρωταθλήματα και το Κύπελλο της ΕΠΣ Θράκης!

Συγκεκριμένα από τις 29 ομάδες που απαριθμούσε πέρυσι το δυναμικό της Ένωσης, συμπεριλαμβανομένων και της Δόξας Προσκυνητών και της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου που αγωνίζονταν στην Γ’ Εθνική, την φετινή σεζόν οι σύλλογοι που απέμειναν είναι 24!

Συγκεκριμένα όπως είχε ήδη γίνει γνωστό εδώ και πολύ καιρό,ο ΑΟ Μεσσούνης δεν θα εμφανιζόταν στις διοργανώσεις της σεζόν 2018-19. Η ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου μετά την περσινή της περιπέτεια, σύμφωνα με όσα είχε δηλώσει ο Μιχάλης Κακουλίδης στην γενική συνέλευση της ΕΠΣ, θα έδινε την θέση της στον Πόντο Θρυλορίου που θα επανεμφανιζόταν. Οι διαδικασίες και οι ετοιμασίες είχαν ήδη ξεκινήσει, ωστόσο ο σύλλογος τελικά δεν δήλωσε συμμετοχή!

Η Νέα Δόξα Υφαντών, μετά την περσινή της επανεμφάνιση, δεν κατάφερε να τελειώσει την σεζόν και λίγο πολύ ήταν αναμενόμενο να μην κατέβει ούτε την νέα χρονιά, ενώ άλλες δύο ομάδες που επέστρεψαν πέρυσι στα γήπεδα και συγκεκριμένα ο ΑΟ Φαναρίου και ο ΑΟ Φιλία Κομοτηνής, δεν θα πράξουν το ίδιου και του χρόνου.

Τέλος ο ΑΟ Μύστακας και οι Ελπίδες Κομοτηνής είναι άλλες δύο ομάδες, που παρ’όλο που πέρυσι δεν τελείωσαν επίσης την σεζόν, είχαν σταθερή διαχρονικά παρουσία, ωστόσο την νέα χρονιά δεν θα αγωνίζονται στα γήπεδα της ΕΠΣ Θράκης!

Έτσι μετά τις “προσθήκες” της Αναγέννησης Ποντίων Θρυλορίου και του ΑΟ Αρσακείου συμπεριλαμβανομένου και του ΠΑΟΚ Κοσμίου που θα βρίσκεται στην Γ’ Εθνική, η ΕΠΣ Θράκης απαριθμεί 24 ομάδες!

Share it