Search

Με εκατοντάδες δρομείς ο 5ος Αγώνας Δρόμου Τυχερού!

Ξεπέρασαν τους 250 οι δρομείς που συμμετείχαν στον 5ο Αγώνα Δρόμου Τυχερού, του δήμου Σουφλίου, που διοργανώθηκε το Σάββατο 25 Αυγούστου.

Ο Αγώνας περιελάμβανε τρεις διαδρομές, των πέντε, των δέκα χιλιομέτρων στους δρόμους του οικισμού και περιμετρικά της λίμνης, όπως και των 600 μέτρων για παιδιά του δημοτικού, οι συμμετοχές των οποίων φέτος ήταν 80.

Σύμφωνα με τον Πέτρο Λούδο, ο οποίος έχει αναλάβει την τεχνική στήριξη του Αγώνα, αλλά είνια και μέλος της οργανωτικής επιτροπής, όπως είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην ΕΡΤ Ν. Ορεστιάδας, «θέλουμε να δημιουργήσουμε αθλητές και όχι πρωταθλητές, σκοπός είναι, ολοένα και περισσότεροι να μπουν στο δρομικό κίνημα έστω και ως περιπατητές. Η συμμετοχή τους , θα αλλάξει σταδιακά και τον τρόπο ζωή τους, με περισσότερη άθληση και σωστή διατροφή».

Επιπλέον σημείωσε ότι η διαδικασία της διοργάνωσης ενέχει δυσκολίες, καθώς τα μέλη της οργανωτικής, ναι μεν κατάγονται από τον Τυχερό, αλλά διαμένουν σε διάφορες περιοχές της χώρας. «Αυτή η διοργάνωση αποτελεί και το σημείο αναφοράς και συνάντησης στο Τυχερό για όλους εμάς που λείπουμε και είναι ευκαιρία να βρεθούμε ξανά στον τόπο μας και να αθληθούμε» σημείωσε ο κ. Λούδος.

Share it