Search

Photos: Με νέα πρόσωπα εντός παρκέ και στον πάγκο και υψηλούς στόχους ξεκίνησε η Ασπίδα Ξάνθης!

Μπορεί η πρώτη να πραγματοποιήθηκε στις 20 Αυγούστου ωστόσο απο την Δευτέρα 27 Αυγούστου μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων η ομάδα της Ασπίδας Ξάνθης, με το νέο τεχνικό της ομάδας Γιάννη Στεφανίδη και τον συνεργάτη του Αντώνη Κασαρτζίδη να έχουν υπό τις οδηγίες του σχεδόν όλους τους παίκτες.

Έτσι το SA βρέθηκε στην ουσιαστική πρώτη της ομάδας την Δευτέρα 20 Αυγούστου, οπού ο βετεράνος πλέον παίκτης της Ασπίδας, και νυν προπονητής της ομάδας Γιάννης Στεφανίδης υποδέχτηκε παλιούς και νέους μιλώντας του αρχικά για τον στόχο της Ασπίδας, που είναι  πάντα να κοιτά ψηλά παίζοντας καλό μπάσκετ, τους τόνισε τον τρόπο σκέψης του και αυτά που θέλει να δει απο αυτούς. Παρόντες σε όλες τις προπονήσεις τόσο οι διοικούντες του συλλόγου και ο Δημήτρης Παναγιωτόπουλος. Ενώ οι αθλητές της Ασπίδας πέρα ακολουθούν πιστά το πρόγραμμα του τεχνικού τιμ και του γυμναστή της ομάδας Φώτη Μιχαηλίδη.

Το παρών στην προπόνηση της ομάδας που συνεχώς ανεβάζει ρυθμούς, έδωσαν και τα νέα αποκτήματα της ομάδας, με τους Γιάννη Μανδαλάκη, Μάνος Καραμανώλης, Βασίλη Αναστασιάδη και το νεαρό Κομοτηναίο Παναγιώτη Παπαδόπουλο να φωτογραφίζονται στον φακό του SA, ενώ μοναδικός απών είναι το έτερο απόκτημα της ομάδας Γιάννης Κασούρας που θα βρίσκεται στην Ξάνθη απο την Δευτέρα όταν και θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας.

Το ρόστερ της φετινής Ασπίδας απαρτίζουν οι: Αντώνης Παπαδάκης, Νεοκλής Μασμανίδης, Μίλτος Θεοδωρίδης, Παντελής Άνθης, Βαγγέλης Καζόγλου, Αντώνης Πατσής, Κλαούντιο Ντεμάι, Γιάννης Μανδαλάκης, Γιάννης Κασούρας, Μανώλης Καραμανώλης, Βασίλης Αναστασιάδης, Παναγιώτης Παπαδόπουλος. Ενώ πιθανόν να υπάρχουν και 1-2 κινήσεις ακόμα ανάλογα τις περιπτώσεις παιδιών που θα περάσουν φοιτητές σε σχολές τις περιοχής.

Share it