Search

Και επίσημα παίκτης της Λεχ Πόζναν ο Δημήτρης Γούτας! Οι πρώτες ατάκες Γούτα και Πολωνών

Παίκτης της Λεχ Πόζναν είναι πλέον και επίσημα ο Δημήτρης Γούτας. Οι Πολωνοί ανακοίνωσαν την απόκτησή του από τον Ολυμπιακό

Ο 24χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής, αφού πέρασε όλα τα ιατρικά τεστ με επιτυχία, ανακοινώθηκε και επίσημα από τον σύλλογο, ως δανεικός για τον επόμενο χρόνο με οψιόν αγοράς.

Ο Θασίτης, Δημήτρης Γούτας, ξεκίνησε την καριέρα του από την Ξανθή και συνέχισε στον Ολυμπιακό. Έχει αγωνιστεί ξανά στο εξωτερικό, αυτή την φορά ως δανεικός από την ομάδα του Πειραιά, στις βελγικές Κόρτραϊκ και Σιντ Τρούιντεν αλλά και στην ομάδα που ανδρώθηκε και αναδείχτηκε την Ξάνθη.

Η συμφωνία προβλέπει μονοετή δανεισμό του παίκτη με οψιόν αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι και ο Γούτας θα συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό μετά τους δανεισμούς σε Κόρτραϊκ και Σιντ-Τρούιντεν. Ο άλλοτε άσος της Ξάνθης εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του γράφοντας χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που ανήκω στην οικογένεια της LechPoznan και που είμαι μέλος αυτού του υπέροχου συλλόγου. Σας ευχαριστώ όλους, την ομάδα, το σύλλογο και τους καταπληκτικούς οπαδούς που με καλωσόρισαν θερμά. Μόνο μία υπόσχεση, να δίνω το 100% κάθε φορά για να κερδίσω!»

Η νέα του ομάδα, τον υποδέχτηκε με ένα tweet, που τον καλωσορίζει στον σύλλογο, με τα Πολωνικά μέσα να μιλούν με πολύ κολακευτικά λόγια για την κίνηση της Λεχ να αποκτήσει τον διεθνή Έλληνα αμυντικό:

http://

 

Share it