Search

Photos: Με όνειρα και φιλοδοξίες η ιστορική πρώτη του Λεύκιππου Ξάνθης ενόψει Γ’ Εθνικής!

Την ιστορική πρώτη προπόνηση του ενόψει της παρθενικής συμμετοχής του σε Εθνική κατηγορία, πραγματοποίησε στο κλειστό γυμναστήριο “Φίλιππος Αμοιρίδης” ο Λεύκιππος Ξάνθης

Πριν την έναρξη της προπόνησης του παίκτες καλωσόρισε ο τεχνικός της ομάδας Σωτήρης Κοκκινόπουλος που αφού τους μίλησε για την φετινή χρονιά τους παρουσίασε το τεχνικό τιμ της ομάδας, με τον άμεσο συνεργάτη του Νίκο Ρετζέπη που είναι και γυμναστής και υπεύθυνος φυσικής κατάστασης της ομάδας, τον Γιώργο Καζάκο που θα είναι και προπονητής του Εφηβικού και δεύτερος βοηθός,  τους έφορους του Ανδρικού τμήματος Κώστα Βαζαίο και Δημήτρη Πατσούρα, αλλά και το Νίκο Κούτρα που θα βοηθά και αυτός με την εμπειρία του το Ανδρικό τμήμα όπως φυσικά και στις Ακαδημίες.

Παράλληλα για τη νέα χρονιά μίλησαν επίσης ο Αντιπρόεδρος Πέτρος Τσίλογλου και ο Χρήστος Σοφίας που μαζί με τον Τόλη Αποστολίδη και φέτος θα έχουν ενεργό ρόλο στο πλευρό της ομάδας.

Απο τα νέα αποκτήματα ο μόνος που έδωσε το παρών ήταν ο Γιώργος Βάκρινος. Ενώ δικαιολογημένα απόντες ήταν οι Χρήστου και Κυφωνίδης που θα ενσωματωθούν με την αποστολή την Δευτέρα, ο Κάλφας που βρίσκεται στην Κρήτη λόγω υποχρεώσεων με την σχολή και ο φαντάρος Σταματέλος.

Το παρών στην ιστορική πρώτη προπόνηση του Λεύκιππου Ξάνθης έδωσαν οι αθλητές: Δώδος, Στεργίου, Παλλάκης, Κουμπάνης,Νταβουλτζόπουλος, Βάκρινος, Χατζηαντωνίου και οι νεαροί  Γιώργος Σαββίδης, Ανδρέας Πεχλιβανίδης και Απόστολος Ρούμογλου.

Τις επόμενες ημέρες θα υπάρχει απογευματινή προπόνηση μέχρι την Κυριακή οπού θα υπάρχει το πρώτο ρεπό και εν συνεχεία με την προσθήκη και των υπόλοιπων μελών η ομάδα θα ανεβάζει ρυθμούς για την πρώτη παρουσία της στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Παράλληλα με τις προπονήσεις τις επόμενες ημέρες ο σύλλογος θα προχωρήσει στην ολοκλήρωση ακόμη δύο μεταγραφών, ενώ αναλόγως τους νέους φοιτητές στην Θράκη πιθανόν να υπάρξουν και απο εκεί περιπτώσεις για τις οποίες θα κινηθεί η ομάδα του Λεύκιππου

Share it