Search

Υποψήφιος Νέος αθλητής της χρονιάς: Δημήτρης Μούχλιας

Το SportsAddict.gr πλησιάζοντας στα 2 χρόνια από την ίδρυση του και έχοντας γίνει η αγαπημένη σας συνήθεια για την αθλητική σας ενημέρωση, δίνει σε όλους εσάς τους αναγνώστες την ευκαιρία να αναδείξετε τους κορυφαίους στον αθλητισμό της Θράκης για τη σεζόν 2017-18 και χαρίζει πλούσια δώρα!

Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε τον υποψήφιο για κορυφαίο νέο αθλητή της χρονιάς, Δημήτρη Μούχλια:

Ο Δημήτρης είχε μια πολύ καλή σεζόν με κατακτήσεις τροπαίων, τίτλους MVP, επίτευξη πολλών πόντων σε κάθε αγώνα και έτσι βρέθηκε μεταξύ άλλων υποψήφιος στην κατηγορία Νέος αθλητής της χρονιάς

Μαζί με την ομάδα βόλεϊ του Γενικού Λυκείου Σουφλίου κατέκτησε το πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα, και αναδείχθηκε MVP της όλης διοργάνωσης!

Στελέχωσε επάξια την Εθνική Παίδων και Εφήβων συμμετέχοντας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της αντίστοιχης κατηγορίας, όπου έδωσε τον καλύτερο του εαυτό και διακρίθηκε για τον μεγάλο αριθμό πόντων που πετύχαινε ανά αγώνα!

Επιπρόσθετα ο νεαρός Εβρίτης κατέκτησε το πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων με την ομάδα του Έβρου Σουφλίου, όπου και εκεί αναδείχθηκε MVP της διοργάνωσης!

Τέλος οι πολύ καλές εμφανίσεις του ταλαντούχου αθλητή δεν πέρασαν απαρατήρητες από τους υπεύθυνους του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, οι οποίοι τον προσέγγισαν και κατάφεραν να τον προσθέσουν στο δυναμικό τους (θυμηθείτε εδώ).

ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΕΔΩ

Share it