Search

Υποψήφια Νέα Αθλήτρια της χρονιάς: Ελισάβετ Χατζηκύρκα

Το SportsAddict.gr πλησιάζοντας στα 2 χρόνια από την ίδρυση του και έχοντας γίνει η αγαπημένη σας συνήθεια για την αθλητική σας ενημέρωση, δίνει σε όλους εσάς τους αναγνώστες την ευκαιρία να αναδείξετε τους κορυφαίους στον αθλητισμό της Θράκης για τη σεζόν 2017-18 και χαρίζει πλούσια δώρα!

Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε την υποψήφια για κορυφαία νέα αθλήτρια της χρονιάς, Ελισάβετ Χατζηκύρκα:

 

Στο ανοιχτό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης το οποίο διοργάνωσε η ΧΑΝΘ, με πάρα πολλές συμμετοχές η Ελισάβετ Χατζηκύρκα κατόρθωσε να κερδίσει την δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο(θυμηθείτε εδώ)  στην πολύ δύσκολη κατηγορία των κορασίδων. Η πορεία της προς τον τελικό ήταν απίστευτη καθώς κέρδισε 6 αντιπάλους χωρίς να χάσει ούτε ένα σετ!  Στον τελικό είχε να αντιμετωπίσει μια πάρα πολύ δυνατή αντίπαλο την Μαλαματένια Παπαδημητρίου, νούμερο 27 στον κόσμο! Η νεαρή αθλήτρια το πάλεψε όσο περισσότερο μπορούσε αλλά δεν κατάφερε να νικήσει στον μεγάλο τελικό.

Μετά από μια χρονιά εξαιρετικά δύσκολη αλλά και με πολλές επιτυχίες ήρθε ακόμη μια μεγάλη διάκριση για την νεαρή αθλήτρια που αγωνιζόταν ως δανεική στην ομάδα της Φλώρινας. Η ανακοίνωση της ομοσπονδίας για την συγκρότηση των Εθνικών ομάδων επιτραπέζιας αντισφαίρισης έφερε το ευχάριστο νέο που ήταν η κλήση της ως αναπληρωματική στην Εθνική Κορασίδων(θυμηθείτε εδώ)!

ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΕΔΩ

Share it