Search

Ανεβάζει ρυθμούς ο Εθνικός, θετικός και ο Πανθρακικός(+photos)

Ένα ικανοποιητικό παιχνίδι ανάμεσα σε Εθνικό και Πανθρακικό παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν στο στάδιο ”Φώτης Κοσμάς” της Αλεξανδρούπολης. Το τελικό 1-1 άφησε ευχαριστημένες και τις δύο πλευρές που είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν νέα πράγματα για να βγάλουν τα πρώτα συμπεράσματα.

Οι δύο θρακιώτικες ομάδες συνεχίζουν αμφότερες το στάδιο προετοιμασίας τους ενόψει της νέας σεζόν, με τους Εβρίτες να προετοιμάζονται για το αρκετά απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και τους Κομοτηναίους να ετοιμάζονται για την συμμετοχή τους στην Α’ ΕΠΣ Θράκης.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε δυνατά με τον Εθνικό να κάνει την πρώτη ευκαιρία του αγώνα στο 6ο λεπτό με τον Σιδηρόπουλο να βγαίνει τετ α τετ με τον τερματοφύλακα του Πανθρακικού, αλλά να μην καταφέρνει να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Λίγα λεπτά αργότερα η πρωταθλήτρια ομάδα του Έβρου άνοιξε το σκορ με τον Καρακασίδη να εκμεταλλεύεται την ολιγωρία της άμυνας των «πράσινων» να απομακρύνει τη μπάλα και με κοντινό πλασέ έγραψε το 1-0. Ο Εθνικός συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία μέχρι το τέλος του ημιχρόνου προσπαθώντας να δημιουργήσει ευκαιρίες με την ομάδα της Ροδόπης να προσπαθεί να φέρει τις ισορροπίες στο παιχνίδι.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με χαμηλότερο ρυθμό σε σχέση με το πρώτο με τις δύο Θρακιώτικες ομάδες να χάνουν αρκετές ευκαιρίες. Στο 47′ ο Μουρατίδης  προσπάθησε με γυριστό σουτ να απειλήσει όμως ο τερματοφύλακας των πράσινων έπιασε εύκολα τη μπάλα. Στο 55′ έπειτα από λάθος εκτίμηση αμυντικού των «μπλε», η μπάλα στρώθηκε στον Γιάζο, ο οποίος σούταρε με τον Μπαμπλή να αποκρούει δύσκολα. Στο 80′ ο Πανθρακικός κέρδισε πέναλτι σε χέρι αμυντικού του Εθνικού, με τον Γρίβα να στέλνει τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Λίγα λεπτά αργότερα στο 86′ οι Κομοτηναίοι κέρδισαν ακόμα ένα πέναλτι έπειτα από ανατροπή παίκτη τους εντός περιοχής. Αυτή τη φορά την εκτέλεση ανέλαβε ο Τσορτανίδης, ο οποίος ευστόχησε από την άσπρη βούλα και έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Στον υπόλοιπο χρόνο που απέμεινε δεν άλλαξε με το 1-1 να είναι και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Εξαιτίας των υψηλών θερμοκρασιών πραγματοποιήθηκαν δύο cool brakes, από ένα σε κάθε ημίχρονο.

Συνθέσεις:

Εθνικός Αλεξ/πολης (Παπαράδης – Φλώρος): Μπαμπλής, Δουρουδιγένης, Λίτσιος, Τσαπάνης, Γκουντενούδης, Γκαβανόζης, Καρακασίδης, Σιδηρόπουλος, Γκαϊδατζής, Γεωργαντζόπουλος, Μαρασλής.

Στο β’ μέρος έπαιξαν όλοι όσοι συμμετείχαν στην αποστολή του Εθνικού.

Πανθρακικός (Γεμενετζής): Πουλακίδας, Τσαγκαλίδης, Τσορτανίδης, Χασάν, Βελή, Θωμάς, Μουρατίδης, Βασιλακάκης, Δερμιτζάκης, Ξενοδοχίδης Η.

Αγωνίστηκαν και οι: Παύλου, Ξενοδοχίδης Γ, Πασσάς, Μπόσκος, Ξενάκης, Γιάζος, Γρίβας.

Διαιτητής: Βασιλόπουλος – Βοηθοί: Παλαιοπάνης, Κωνσταντάκης

Δείτε φωτογραφίες:

Ρεπορτάζ: Γιάννης Μωραΐτης

Φωτογραφίες: Κοσμάς Πανταζής

Share it