Search

Υποψήφιος Νέος Αθλητής της χρονιάς: Χρυσόστομος Σανδραμάνης

Το SportsAddict.gr πλησιάζοντας στα 2 χρόνια από την ίδρυση του και έχοντας γίνει η αγαπημένη σας συνήθεια για την αθλητική σας ενημέρωση, δίνει σε όλους εσάς τους αναγνώστες την ευκαιρία να αναδείξετε τους κορυφαίους στον αθλητισμό της Θράκης για τη σεζόν 2017-18 και χαρίζει πλούσια δώρα!

Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε τον υποψήφιο για κορυφαίο νέο αθλητή της σεζόν Χρυσόστομο Σανδραμάνη!

Η αγωνιστική χρονιά που μας πέρασε ήταν για τον Χρυσόστομο Σανδραμάνη, μία χρονιά με πολλές επιτυχίες. Έτσι, ο Εβρίτης αθλητής του Προμηθέα Πατρών δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από την ψηφοφορία του SportsAddict για την ανάδειξη των κορυφαίων της σεζόν.

Όλα ξεκίνησαν από το ματς με τον Παναθηναϊκό τον Μάρτιο, όπου ο «Σάνδρα» πέτυχε τους πρώτους του πόντους στην Α1 (θυμηθείτε εδώ)!

Ο 18χρονος γκαρντ από την Αλεξανδρούπολη κατέκτησε με τον Προμηθέα την 2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων (θυμηθείτε εδώ), ενώ συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη 5άδα της διοργάνωσης (θυμηθείτε εδώ).

Ακόμη, με τα «Εκπαιδευτήρια Πάνου» ο Σανδραμάνης αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας – Κύπρου στους Σχολικούς Αγώνες Μπάσκετ Λυκείων (θυμηθείτε εδώ), ενώ πήρε και τον τίτλο του MVP της διοργάνωσης (θυμηθείτε εδώ)!

Εκτός όλων αυτών ο Σανδραμάνης ήταν βασικό μέλος της Εθνικής Εφήβων στο Eurobasket, ενώ έλαβε μέρος με τον Προμηθέα στην “Ευρωλίγκα των Μικρών” (Adidas Next Generation Tournament), στην οποία αναδείχθηκε 3ος σκόρερ (θυμηθείτε εδώ).

ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΕΔΩ!

 

Share it