Search

Δυαδά για τετραπλασιασμό

Οι επαναληπτικοί των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ ξεχωρίζουν από το σημερινό στοιχηματικό πρόγραμμα. Σε έναν από αυτούς η ΑΕΚ υποδέχεται τη Μολ Βίντι με στόχο να μπει στους ομίλους έπειτα από 12 χρόνια. Απόψε για στοίχημα προγνωστικά ποδοσφαίρου θα ποντάρουμε σε μία δυάδα που αν επιβεβαιωθεί θα μας δώσει απόδοση 4.00.

Ντινάμο Κιέβου – Άγιαξ
Το πρώτο παιχνίδι ήταν ένας επιθετικός μονόλογος του Άγιαξ, κέρδισε 3-1, έχοντας και δύο δοκάρια. Οι Ουκρανοί έβγαλαν ευκαιρίες, όμως δεν ήταν η μέρα τους, βασίζονται στην υποδειγματική ανασταλτική λειτουργία και τέτοια δεν είχαν, το αντίθετο. Ενόψει της ρεβάνς ο προπονητής τους δήλωσε πως θα προσπαθήσουν να μπουν δυνατά και να πετύχουν ένα γκολ νωρίς, ενώ παράλληλα θα προσέξουν και τα μετόπισθεν. Όπως παίζει ο Άγιαξ είναι σχεδόν αδύνατο να μείνει «άσφαιρος», έχει σκοράρει από δύο φορές και πάνω και στα 5 παιχνίδια για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Θα ποντάρουμε στο combo του Over 2.5 με το G/G.

Σέφιλντ Γουένσντεϊ – Γουλβς
Βρήκαν ρυθμό οι «κουκουβάγιες», με 2 σερί νίκες στην Τσάμπιονσιπ επί των Μίλγουολ και Ίπσουιτς, άλλαξε το κλίμα στο εσωτερικό τους. Διαθέτουν φανέλα και στο γήπεδό τους έχουν κάνει ουκ ολίγες εκπλήξεις στα αγγλικά Κύπελλα, ενώ υπάρχει και το κίνητρο να θέσουν εκτός ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ. Η Γουλβς περιόρισε σε 1-1 την Μάντσεστερ Σίτι, όμως παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα και ακολουθεί πολύ σημαντικό παιχνίδι με την ουραγό Γουέστ Χαμ. Είναι λοιπόν αρκετά πιθανό να κάνει αλλαγές απόψε και να το εκμεταλλευτεί η Σέφιλντ Γουένσντεϊ. Διπλασιάζουμε με το 1Χ (διπλή ευκαιρία).

Share it