Search

Στον Άρη ο Μανώλης Σιώπης!

Πριν από μία τριετία, ο Μανώλης Σιώπης, όντας εκ των καλύτερων αμυντικών μέσων του πρωταθλήματος, προσέλκυσε το ενδιαφέρον όλων – ή σχεδόν όλων των μεγάλων-  ομάδων. Νικητής στην κούρσα απόκτησής του ο Ολυμπιακός, με τον Εβρίτη ποδοσφαιριστή να εξαργυρώνει τις σούπερ χρονιές του με τους “κυανέρυθρους”  με μια μεταγραφή στους ” ερυθρόλευκους”.

Τα πράγματα όμως δεν εξελίχθησαν όπως τα σχεδίαζε ο διεθνής αμυντικός χαφ, καθώς την τελευταία διετία που ανήκε στους ερυθρόλευκους δεν πήρε την ευκαιρία του στο “λιμάνι”, με τους εκάστοτε προπονητές να προκρίνουν άλλες λύσεις για τη θέση του αμυντικού χαφ, που όπως αποδείχθηκε δεν δικαίωσαν την παραχώρηση Σιώπη.

Κάτι παρόμοιο συνέβη και φέτος –με τη διαφορά πως επήλθε ρήξη και στις σχέσεις του ποδοσφαιριστή με τον Ολυμπιακό στις αρχές του καλοκαιριού, όπως φάνηκε και με ανάρτηση του Διευθυντη Επικοινωνίας του συλλόγου, Κώστα Καραπαπά-  με τον Μάρτινς να μη δίνει την ευκαιρία στον Σιώπη, ο οποίος το τελευταίο διάστημα αναζητούσε ομάδα που να τον καλύπτει αγωνιστικά.

Η ομάδα αυτή είναι ο Άρης, που το τελευταίο διάστημα πίεσε αρκετά για την απόκτησή του, δείχνοντας στον Σιώπη, πως τον προορίζει για βασικό κομμάτι του νέου αγωνιστικού του προφίλ στην επιστροφή του στη Σούπερλιγκ.

Δημοσιεύματα απ’  την πρωτεύουσα παρουσιάζουν τον Σιώπη να έχει συμφωνήσει προφορικά με τους Θεσσαλονικείς, ώστε να μετοκομίσει κεί ως ελεύθερος και όχι με την μορφή δανεισμού.

Ο Σιώπης έχει μπροστά του μία νέα πρόκλησ φορώντας τη φανέλα μιας ιστορικής ομάδας στην επιστροφή της στα “σαλόνια”  του ελληνικού πρωταθλήματος, πρόκληση που είναι ικανή μέσα απ’  τις δικές του εμφανίσεις να του ξαναδώσει μία θέση στις ” εθνικές κλήσεις”!

 

Share it