Search

Photos: Με μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε η Αθλητική διημερίδα που οργάνωσαν οι Βασίλισσες της Θράκης!

Με πού μεγάλη συμμετοχή, παιδιών των μεικτών ομάδων αλλά και νεαρές αθλήτριες της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της Ξάνθης, πραγματοποιήθηκε η ενδιαφέρουσα αθλητική διημερίδα με θέμα “Προπονητικός Προσανατολισμός και σωστή Κατεύθυνση για την Βελτίωση και την Μεγιστοποίηση της Απόδοσης Νεαρών αθλητών και αθλητριών ποδοσφαίρου”, οι Βασίλισσες της Θράκης

Την συζήτηση συντόνισε ο Ενωσιακός τεχνικός και Υπεύθυνος αγωνιστικού τμήματος για τις “Βασίλισσες”. Απόστολος Κουτρουλός, ενώ  έγιναν εξαιρετικά ενδιαφέρουσες εισηγήσεις που κράτησαν το ενδιαφέρον τόσο των νεαρών αθλητών όσο και των γονιών τους σε υψηλό επίπεδο.

Την πρώτη ημέρα ομιλητές ήταν ο ορθοπεδικός Ιγνάτιος Αγαθαγγέλου που μίλησε για της αθλητικές κακώσεις και τους τραυματισμούς στο ποδόσφαιρο, ενώ ακολούθησε η ομιλία του Υπεύθυνου της Ακαδημίας της ΠΑΕ Ξάνθη Περικλή Καλογιάννη για τους παράγοντες μεγιστοποίησης της αθλητικής απόδοσης. Την δεύτερη ημέρα μίλησε η διαιτολόγος Ανδρονίκη Παπαεμμανουήλ για τον ρόλο της διατροφής για νεαρούς αθλητές και πως μπορεί αυτή να παίξει ρόλο στην αθλητική απόδοση, ενώ ακολούθησε η ομιλία του Υπεύθυνου της Ακαδημίας του Ορφέα Ξάνθης Μάκη Μπογιατζίδη που μίλησε για την αποτελεσματικότητα του προπονητή στην βελτίωση και τον έλεγχο της απόδοσης αθλητή-τριας στις νεαρές ηλικίες.

Και τις δύο ημέρες της εξαιρετικής ημερίδας  που οργάνωσαν οι Βασίλισσες πέρα απο τις ομιλίες ακολουθούσαν πρακτικές ασκήσεις και τεστ στο Ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ Ξάνθης οπού και έγινε η διημερίδα.

Share it