Search

Photos: Εντυπωσιακό πέρασμα της Βιστωνίδας απο την Διομήδεια!

Με άκρως εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε την σαιζόν η Βιστωνίδα, με τα “τρομερά μωρά” του Νίκου Ανθόπουλου να περνούν σαν σίφουνας απο την Διομήδεια κερδίζοντας στην  πρεμιέρα του Κυπέλλου με 6-1 τον τοπικό Απόλλωνα!

Αν και ο Απόλωνας ως γηπεδούχος μπήκε ποιο δυνατά απείλησε με στημένες μπάλες η Βιστωνίδα ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο 13′, όταν μετά απο ωραία ομαδική προσπάθεια η μπάλα έφτασε στον Μάριο Ευθυμιάδη που ξεκίνησε ιδανικά την παρουσία του στην ομάδα της Βιστωνίδας ανοίγοντας το σκορ. Ενώ στο 33′ μετά απο εκπληκτική σαραντάρα μπαλιά του Ξενιτίδη ξανά ο Ευθυμιάδης με ωραίο κοντρόλ και δυνατό σουτ έκανε το 0-2 για την ομάδα της Βιστωνίδας. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι πήγαν θριαμβευτικά στα αποδυτήρια με τρία τέρματα πλεονέκτημα, χάρις την υπέροχη εκτέλεση φάουλ του Άγγελου Τουρατζίδη στο 40′.

Με γκολ μπήκε και στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Φελώνης, που στο 55′ έκανε το 0-4 με τέρμα του Κυράπογλου, ενώ στο 58′ ο Μάριος Ξενιτίδης με ωραίο σουτ έκανε το εκπληκτικό 0-5. Η ομάδα της Διομήδειας παρά το σοκ προσπαθούσε να βρει κάποιο γκολ κάτι που κατάφερε στο 63′ με σουτ του Νικολαίδη. Το τελικό 1-6 διαμόρφωσε με σουτ στο 75′ ο Μπερκάν.

Εντυπωσιακή πρεμιέρα για το νεανικό σύνολο του Νίκου Ανθόπουλου που δείχνει ικανό για μεγάλα πράγματα φέτος, σοκαριστικό ξεκίνημα για την ομάδα του Γιάννη Λεοντίδη που παρατάχθηκε με σημαντικές απουσίες αλλά σίγουρα η εικόνα της δεν ήταν για ένα τόσο βαρύ σκορ. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Θόδωρος Γιαπουτζής με βοηθούς τους Κώστα Γκοντόλια και Παναγιώτη Βαμβακίδη.

Με αυτή τη νίκη η Βιστωνίδα ουσιαστικά έκανε αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση, ενώ η Διομήδεια θα παίξει το τελευταίο της χαρτί την Τετάρτη κόντρα στην ομάδα του Απόλλωνα. Θυμηθείτε τα πλήρη  αποτελέσματα της πρεμιέρας του Κυπέλλου.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΙΟΜΗΔΕΙΑΣ(Γ. Λεοντίδης): Μετεντζίδης, Πορφυράκης(63′ Θωμαίδης), Αμπατζή(71′ Λιόντος Αν., Παπαδόπουλος  Δ.(62′ Κούστας), Ρουμπινίδης, Κωνσταντινίδης Στρ., Μπαρσεγιαννίδης(53′ Νικολάιδης), Μακράκης, Λιόντος Ευθ., Κωνσταντινίδης Κ., Ζορίνοφ

ΑΟ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ(Ν. Ανθόπουλος): Λαπαδώνης, Τσεπνόγλου(46′ Φραγκούλης), Κοσμίδης, Πετρίδης, Δρακίδης, Καραμανάβης, Ευθυμιάδης(59′ Τοπούζογλου), Γκαμπράνης(46′ Κυράπογλου), Τονικίδης(59′ Τζεβελέκης) , Τουρατζίδης, Ξενιτίδης(59′ Μουστάκης)

Share it