Search

Photos: Απονεμήθηκε το Κύπελλο Ήθους στην Δόξα Σταυρούπολης!

Με αφορμή το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς για την Δόξα Σταυρούπολης κόντρα στην Κεσσάνη Ερασμίου για την πρώτη αγωνιστική του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης, η διοίκηση της Ένωσης βρήκε την ευκαιρία και πριν την έναρξη του αγώνα πραγματοποίησε την απονομή του Κυπέλλου Ήθους που κέρδισε με την αξία και την συμπεριφορά της η ομάδα της Σταυρούπολης.

Θυμίζουμε πως το Κύπελλο Ήθους απονέμεται στις ομάδες που ολοκληρώνουν την σαιζόν χωρίς κόκκινες αλλά και τιμωρίες τόσο για την ομάδα όσο και ατομικά για μέλη της. Την απονομή πραγματοποίησε ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Γιώργος Τριάντης, ο Γενικός Γραμματέας Γιάννης Δαλακούρας και το μέλος Αντώνης Κουτσουρλής.

Μετά τα μετάλλια που δόθηκαν σε παίκτες, τεχνικό τιμ και διοίκηση της ομάδας για την εξαιρετική τους παρουσία εντός και εκτός γηπέδου, ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης έδωσε το σχετικό τρόπαιο στον αρχηγό της ομάδας Στέλιο Αγαθαγγελίδη.

Η κούπα έφερε γούρι στην ομάδα της Σταυρούπολης που παρότι βρέθηκε να χάνει με 0-2 κατάφερε να κάνει εντυπωσιακή επιστροφή και να ξεκινήσει την χρονιά με ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα.

Share it