Search

Υποψήφια Αθλήτρια της χρονιάς: Μαρία Καζαντζιάν

Το SportsAddict.gr πλησιάζοντας στα 2 χρόνια από την ίδρυση του και έχοντας γίνει η αγαπημένη σας συνήθεια για την αθλητική σας ενημέρωση, δίνει σε όλους εσάς τους αναγνώστες την ευκαιρία να αναδείξετε τους κορυφαίους στον αθλητισμό της Θράκης για τη σεζόν 2017-18 και χαρίζει πλούσια δώρα!

Μία από τις 12 υποψήφιες για Αθλήτρια της χρονιάς είναι και η Μαρία Καζαντζιάν! Η νεαρή αθλήτρια της ΑΕ Κομοτηνής, είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στον χώρο της άρσης βαρών, ανήκοντας στον μοναδικό σύλλογο άρσης βαρών της Θράκης, με το όνομά της να ενδέχεται να μας απασχολήσει περισσότερο τα επόμενα χρόνια!

Για την Μαρία Καζαντζιάν η σεζόν που μας πέρασε είχε τέσσερις σπουδαίες διακρίσεις, όλες σε Πανελλήνιο επίπεδο. Συγκεκριμένα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του Δεκεμβρίου που διεξήχθη στον Πολύγυρο, η Κομοτηναία αθλήτρια σάρωσε όσα χρυσά βρέθηκαν στο πέρασμά της, κατακτώντας την πρωτιά, στις κατηγορίες Κορασίδων, Νεανίδων και Νέων Γυναικών στα 48 κ., επιτυχίες για τις οποίες βραβεύτηκε από τον σύλλογό της!

Επίσης πολύ καλή ήταν η παρουσία της και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Αριδαίας τον περασμένο Απρίλιο, στο οποίο κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 53 κ. των νεανίδων και το ασημένιο στα 48 κ. των γυναικών!

Τέλος να σημειώσουμε πως η αθλήτρια της ΑΕ Κομοτηνής ήταν ανάμεσα στους μαθητές και τις μαθήτριες που βραβεύτηκαν από την Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης για τις επιτυχίες τους!

Μπορείτε να ψηφίσετε την Μαρία Καζαντζιάν και όλους τους κορυφαίους της χρονιάς ΕΔΩ!

Share it