Search

Αποκλεισμός με βαριά ήττα για τις Φέρες από τον Απόλλωνα Παραλιμνίου

Τον αποκλεισμό από το Κύπελλο Ελλάδας γνώρισε η Θράκη Φερών που στην 1η αγωνιστική της Α’ φάσης ηττήθηκε με 4-0 από τον Απόλλωνα Παραλιμνίου στις Σέρρες.

Οι Φέρες είχαν δύσκολο έργο κόντρα στον 1ο του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής την περσινή σεζόν και ο μεγάλος αυτός βαθμός δυσκολίας φάνηκε και στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Απόλλων άνοιξε το σκορ με τον Μερεσιώτη στο 25′, ενώ ο Κεχαγιάς στο 28′ έκανε το 2-0. Στο β’ μέρος δεν άλλαξε κάτι, με τον Παναγιωτίδη να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 3-0 στο 74′ και τον Μπονέρη να γράφει το τελικό 4-0 στο 86′.

Ο Γιάννης Αναστασιάδης είδε τον αρχηγό του Νίκο Ντόλα να τραυματίζεται μετά από χτύπημα που δέχτηκε στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να του γίνουν ράμματα. Μάλιστα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να του γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις.

Αυτή ήταν μία πολύ σημαντική εμπειρία για τη Θράκη, η οποία πλέον στρέφεται αποκλειστικά στο πρωτάθλημα και κύπελλο Έβρου, αναμένοντας την κλήρωση που έχει οριστεί για τις 2 Σεπτεμβρίου.

Συνθέσεις:

Απόλλων Παραλιμνίου: Γουναρίδης, Λιάρας, Τσαούσης, Κουτζαβασίλης, Μερεσιώτης, Τριανταφύλλου Κ., Παναγιωτίδης, Καριοφύλλης Ι., Κεχαγιάς, Μπονέρης Μουτεσίδης.

Θράκη Φερών: Κυριακίδης, Κολγκέκα (Πολυμάνης), Μαυρομάτης, Βάρναλης, Γκάκιος, Ιγνατιάδης (Καλομπρατσίδης), Πολίδης, Σιδηρόπουλος Α., Παγωνίδης, Ντόλας (Ινδός), Μπόρας.

Share it