Search

Ανεβάζει ρυθμούς ο Ιάσμος που κέρδισε τους Νέους της Ξάνθης σε φιλικό ματς!

Φιλική νίκη με 1-0 πέτυχε η ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου κόντρα στην ομάδα Νέων της Ξάνθης, σε φιλικό ματς που έγινε στον Ιάσμο με τους γηπεδούχους να δείχνουν σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση.

Στο πρώτο μέρος η ομάδα του Ιάσμου αιφνιδίασε τους ξανθιώτες και με ωραία εκτέλεση φάουλ του Βιόπουλου πήρε προβάδισμα στο σκορ, όμως στην συνέχεια η ομάδα της Ξάνθης ήταν ελαφρώς καλύτερη και  ποιο απειλητική στην αντίπαλη εστία με την καλύτερη στιγμή για τους ξανθιώτες να είναι απο τον Οκάν Σουλεϊμάν. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι όπως και στο πρώτο μπήκαν πολύ δυνατά δημιούργησαν 2-3 αρκετά καλές στιγμές στην συνέχεια οι Νέοι της Ξάνθης ισορρόπησαν δημιούργησαν και αυτοί αρκετές φάσεις χωρίς όμως να μπορέσουν να παραβιάσουν την εστία του Μπαϊράμ. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ντοσίδης με βοηθούς τους Καρακασίδη και Κελεσίδη.

 ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΙΑΣΜΟΥ: ( Μπαχαρίδης Ν.): Μπαϊράμ Ισμαήλ, Δημητριάδης, Βιόπουλος, Λειβαδιώτης, Χουσέϊν Ανούλ, Καλογρανάς, Αμέτ Φουρκάν (18΄ λ.τρ. Νεοκλής, 67΄ Μεμέτ Νετζατή), Γκιρετλή Ναζήμ (46΄ Χουσέϊν Σαλήμ), Αντωνιάδης, Δραγανίδης, Ρομπέρ.

ΝΕΟΙ ΞΑΝΘΗΣ: (Μπεδρελής Κ.): Τζελέπης (82΄ Τασίδης), Τριανταφύλλου (70΄ Ποδάρας), Λεωντσάκος (77΄ Φροσύνης), Τενεκές, Γιανναράκης, Αγγελόπουλος, Τσάπαρης (46΄ Γράβας), Σουλεϊμάν Οκάν, Τσιλιγγίρης (46΄ Γκατζόγιας), Κακουλίδης (60΄ Παχούμης), Φάκης (83΄ Ισμέτογλου).

Photo Credit+στοιχεία: Εφημερίδα Περισκόπιο

Share it