Search

Μεγαλώνει δυναμικά με νέο μέλος στην “οικογένεια” της… Ελπίδες Ξάνθης ο Ηρακλής Ζυγού! Η νέα εποχή και οι δύο προσθήκες που γιγαντώνουν τον σύλλογο!!!

Σε μια άκρως εντυπωσιακή συμφωνία προχώρησε η Ακαδημία του Ηρακλή Ζυγού που προχώρησε σε deal με την Ακαδημία των Ελπίδων Ξάνθης που μετά απο αρκετά χρόνια αποχωρεί απο τα ποδοσφαιρικά δρώμενα, με την ομάδα του Ζυγού να “γιγαντώνεται” στην κυριολεξία με αυτή την συμφωνία καθώς πέρα απο την προσθήκη των παιδιών της Ακαδημίας των Ελπίδων κάνει δικές της και τις αθλητικές εγκαταστάσεις των Ελπίδων τόσο εντός όσο και εκτός πόλη.

Έτσι η διοίκηση του Δημήτρη Τερζανίδη χτίζει μια νέα εποχή για τον σύλλογο με δικές του ιδιόκτητες εγκαταστάσεις που θα βοηθήσουν στην ακόμη ποιο δυναμική ανέλιξη του συλλόγου δουλεύοντας πάντα προς όφελος των παιδιών της Ακαδημίας.

Η ενημέρωση του συλλόγου αναφέρει:

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Ηρακλή Ζυγού βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ένταξη της Ακαδημίας Ελπίδες Ξάνθης στην “οικογένειά της”. Μείζων και κοινός στόχος αυτής της δημιουργικής συνεργασίας είναι να προσφέρει ακόμη καλύτερες αθλητικές υπηρεσίες προς όφελος των παιδιών μας!
Με εφαλτήριο την δυναμική των δύο ακαδημιών, μπαίνουμε σε μια νέα κοινή «εποχή» ως Ηρακλής Ζυγού με νέες, μεγαλύτερες και αρτιότερες αθλητικές εγκαταστάσεις και υποδομές, που είμαστε σίγουροι πως θα βελτιώσουν ακόμη περισσότερο την ποιότητα της ποδοσφαιρικής καθημερινότητάς μας και θα βοηθήσουν το έργο μας.
Η Ακαδημία του Ηρακλή Ζυγού εύχεται καλή ποδοσφαιρική σεζόν σε όλους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας, με υγεία και πρόοδο σε όλους τους τομείς και ευχαριστεί δημόσια για μια ακόμη φορά τους γονείς των παιδιών μας για την στήριξη και την εμπιστοσύνη τους προς το Δ.Σ. και τους προπονητές του συλλόγου.

Απο πλευράς των Ελπίδων Ξάνθης την συμφωνία γνωστοποίησε ο Γιώργος Λάππας που ενημέρωσε:

Αγαπητοί γονείς.

Το τελευταίο διάστημα,αναζητούσα λύσεις για
την εξέλιξη της ακαδημίας μας.
Μετά από την έρευνα μου είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω την έναρξη της συνεργασίας και την ένταξή μας στην ακαδημία ποδοσφαίρου του Ηρακλή Ζυγού δημιουργώντας έτσι μια δύναμη στο χώρο.
Θα ήθελα να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και την στήριξη σας όλα αυτά τα χρόνια.
Από εδώ και στο εξής υπεύθυνοι για όλη την οργάνωση θα είναι οι άνθρωποι του Ηρακλή Ζυγού.
Η διάθεση,η τεχνογνωσία,το ήθος και η αγάπη τους για αυτό που κάνουν αποτελούν για μένα την καλύτερη επιλογή για την πρόοδο και εξέλιξη των παιδιών μας.
Προσωπικά θα σταθώ αρωγός σε αυτή τη
νέα πορεία.
Σύντομα θα προγραμματιστεί συνάντηση για να σας ενημερώσουμε για όλες τις λεπτομέρειες.

Με εκτίμηση
Γιώργος Λάππας

 

Share it