Search

Υποψήφιος Αθλητής της χρονιάς: Κώστας Μπανιώτης

Το SportsAddict.gr πλησιάζοντας στα 2 χρόνια από την ίδρυση του και έχοντας γίνει η αγαπημένη σας συνήθεια για την αθλητική σας ενημέρωση, δίνει σε όλους εσάς τους αναγνώστες την ευκαιρία να αναδείξετε τους κορυφαίους στον αθλητισμό της Θράκης για τη σεζόν 2017-18 και χαρίζει πλούσια δώρα!

Ένας από τις 12 υποψήφιους για Αθλητής της χρονιάς είναι και ο Κώστας Μπανιώτης! Οι συστάσεις για τον 32χρονο Κομοτηναίο αθλητή του ύψους της Ολυμπιάδας Κομοτηνής περισσεύουν, με τις διακρίσεις του όλα αυτά τα χρονιά να είναι πολλές, τόσο προφανώς στο εσωτερικό, όπου δεν έχει αντίπαλο, όσο επίσης και στο εξωτερικό.

Έχοντας αφήσει πίσω του το κακό για εκείνον 2017, ο Κώστας Μπανιώτης ξεκίνησε την σεζόν 2017-2018 με την τρίτη θέση στο μίτινγκ ύψους της Κολωνίας, στην συνέχεια κατέκτησε με άνεση την πρωτιά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου, ενώ έπειτα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και στο αντίστοιχο Βαλκανικό Πρωτάθλημα!

Η ανοδική πορεία του Θρακιώτη Πρωταθλητή συνεχίστηκε με την πρώτη θέση στα Χειμωνίδια, ενώ μέσα στον Ιούνιο ήρθε το χάλκινο μετάλλιο σε μίτινγκ της Ισπανίας και το ασημένιο στους Μεσογειακούς αγώνες. Στα μέση Ιουλίου ανέκτησε τα σκήπτρα του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, αφού αναδείχθηκε πρωταθλητής για 8η φορά, ενώ πρόσφατα έφτασε μέχρι τον Τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωατθλήματος!

Μπορείτε να ψηφίσετε τον Κώστα Μπανιώτη και όλους τους κορυφαίους της χρονιάς ΕΔΩ!

Share it