Search

Το πρόγραμμα προβολών στον Κινηματογράφο Ηλύσια από 23 έως 29 Αυγούστου

Ο Κινηματογράφος «ΗΛΥΣΙΑ» επιστρέφει και από την Πέμπτη 23/8 έως και την Τετάρτη 29/8 θα προβληθούν οι τέσσερις παρακάτω ταινίες:

Έρχεται σε Πανελλήνια Πρεμιέρα η Περιπέτεια, «Meg: Ο Κυρίαρχος του Βυθού 3D» του Τζον Ταρτελτάουμπ (Ενώ Εσύ Κοιμόσουν, Φαινόμενο, Ένστικτο, Για Πάντα Παιδί, Στα Ίχνη του Χαμένου Θησαυρού 1 & 2, Υποψήφιος Μάγος, Last Vegas) με τους Τζέισον Στέιθαμ, Λι Μπινγκμπίνγκ, Ρέιν Γουίλσον, Ρούμπι Ρόουζ, Γουίνστον Τσάο, Τζέσικα ΜαΝάμι & Ρόμπερτ Τέιλορ…

Υπόθεση: Ένα βαθυσκάφος που παίρνει μέρος σ’ ένα διεθνές πρόγραμμα υποθαλάσσιας παρατήρησης δέχεται επίθεση από ένα τεράστιο πλάσμα που θεωρούνταν εξαφανισμένο και ως αποτέλεσμα βρίσκεται ακινητοποιημένο στο βάθος του Ειρηνικού, με όλο το πλήρωμά του παγιδευμένο. Με το χρόνο να τελειώνει, ο εμπειρογνώμονας δύτης διάσωσης Τζόνας Τέιλορ προσλαμβάνεται από έναν οραματιστή Κινέζο ωκεανογράφο και ενάντια στην επιθυμία της κόρης του, Σουγίν, ξεκινά για να σώσει το πλήρωμα και τον ίδιο τον ωκεανό από την απειλή: ένα προϊστορικό καρχαρία μήκους 75 ποδιών που είναι γνωστός ως Megalodon. Αυτό που δεν περνά από το μυαλό κανενός είναι ότι πολλά χρόνια πριν, ο Τέιλορ είχε ξανασυναντήσει το ίδιο τρομακτικό πλάσμα. Τώρα, με τη βοήθεια της Σουγίν, πρέπει ν’ αντιμετωπίσει τους φόβους του να έρθει ξανά αντιμέτωπος με το μεγαλύτερο αρπακτικό όλων των εποχών και να ρισκάρει τη ζωή του για να σώσει όλους τους παγιδευμένους στο βυθό.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

Πέμπτη*, Δευτέρα*, Τρίτη*: 20:15 & 22:30, Παρασκευή: 00:30*#, Σάββατο: 20:15, Κυριακή*, Τετάρτη: 22:30.

*Πέμπτη & Δευτέρα απόγευμα, η μεταμεσονύχτια της Παρασκευής & Κυριακή & Τρίτη βράδυ σε 2D.

#Μεταμεσονύχτια προβολή με ΔΩΡΕΑΝ PopCorn για όλους!

Ξανά κοντά μας η ταινία Κινουμένων Σχεδίων, «Οι Απίθανοι 2» του Μπραντ Μπερντ (Σιδερένιος Γίγαντας, Οι Απίθανοι, Ο Ρατατούης, Επικίνδυνη Αποστολή: Πρωτόκολλο: Φάντασμα, Η Χώρα του Αύριο) με τους Θανάση Κουρλαμπά, Σοφία Παναηλίδου, Γιάννη Χασιώτη, Νικίτα Γεωρβασάκη Ηλιοπούλου, Νέστωρα Κοψιδά, Ηλία Ζερβό, Γιώτα Μηλίτση, Νίκο Παπαδόπουλο, Γιάννη Στεφόπουλο & Γιώργο Ματαράγκα στην μεταγλωττισμένη έκδοση

Υπόθεση: Η αγαπημένη οικογένεια υπερ-ηρώων είναι και πάλι εδώ στους «Απίθανους 2», ενώ η Έλεν βρίσκεται εκεί έξω με σκοπό να σώσει τον κόσμο, ο Μπομπ μαζί με την Βάιολετ και τον Ντας προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα με τις συνθήκες της καθημερινής ζωής στο σπίτι. Είναι μια δύσκολη μετάβαση για τον καθένα, την ίδια στιγμή που όλη η οικογένεια αγνοεί τις υπερδυνάμεις του μικρού Jack-Jack. Όταν όμως ένας καινούργιος εχθρός συλλαμβάνει ένα ιδιοφυές, μα επικίνδυνο σχέδιο, οι Απίθανοι θα πρέπει να βρουν έναν τρόπο να συνεργαστούν ξανά με τον Frozone για να νικήσουν, εύκολο στα λόγια, αλλά όχι στην πράξη, ακόμα κι όταν είσαι ένας από τους «Απίθανους».

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

Παρασκευή: 19:30, Σάββατο: 17:45, Κυριακή: 17:30.

Μαζί μας η Περιπέτεια, «Sicario 2: Η Μάχη των Εκτελεστών» του Στέφανο Σολίμα (Suburra: Υπόγεια Πόλη) με τους Τζος Μπρόλιν, Μπενίσιο Ντελ Τόρο, Κάθριν Κίνερ & Ιζαμπέλα Μόνερ…

Υπόθεση: Στο «Sicario 2: Η Μάχη των Εκτελεστών» ξεκινάει ένα νέο κεφάλαιο. Στον πόλεμο μεταξύ των εμπόρων ναρκωτικών δεν υπάρχουν κανόνες και όταν η κυβέρνηση των ΗΠΑ αρχίζει να υποψιάζεται ότι πλέον τα Καρτέλ δεν εισάγουν παράνομα μόνο ναρκωτικά αλλά και τρομοκράτες, ο ομοσπονδιακός πράκτορας Matt Graver καλεί τον μυστηριώδη Alejandro για να τερματίσει τον πόλεμο με διάφορους και όχι πάντα ηθικούς τρόπους. Ο Alejandro απαγάγει την κόρη ενός από τους αρχηγούς του Καρτέλ για να πυροδοτήσει τις συμπλοκές αλλά όταν το κορίτσι αντιμετωπίζεται απλώς σας ενέχυρο, η μοίρα της θα βρεθεί στα χέρια των δύο αντρών οι οποίοι θα αρχίσουν να αμφισβητούν την αξία του αγώνα τους.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

Παρασκευή: 22:00, Σάββατο: 22:30, Κυριακή, Τετάρτη: 20:00.

Ενώ έρχεται και η ταινία Κινουμένων Σχεδίων, «Ο Μαγεμένος Πρίγκιπας» του Ρος Βένακουρ (Το Κυνήγι των Χαμένων Βελανιδιών) με τους Κωνσταντίνο Καϊκή, Βάσια Λακουμέντα, Πηνελόπη Σκαλκώτου, Στεφανία Φιλιάδη, Μαρία Ζερβού, Τζίνη Παπαδοπούλου, Φώτη Πετρίδη, Στέφανο Κοσμίδη & Έβελυν Ασουάντ στην μεταγλωττισμένη έκδοση

Υπόθεση: Τι θα γινόταν αν η Χιονάτη, η Σταχτοπούτα και η Ωραία Κοιμωμένη ανακάλυπταν ότι είναι αρραβωνιασμένες με τον ίδιο πρίγκιπα; Κάτω από την επιρροή ενός μαγικού κόλπου μιας σατανικής Βασίλισσας, ο πρίγκιπας με τη βοήθεια της νεαρής Λεονόρ, πρέπει να ξεκινήσει ένα επικό ταξίδι για να βρει την πραγματική του αγάπη. Ο παραγωγός του υπερ-επιτυχημένου «Σρεκ» επιστρέφει στα κινούμενα σχέδια για να παρουσιάσει μια ταινία animation με πολλές ανατροπές και απολαυστική μουσική!

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

Από Δευτέρα έως Τετάρτη: 18:00.

Δείτε αναλυτικά το Πρόγραμμα Προβολών & τις Προσεχώς ταινίες μέσω της ιστοσελίδας μας www.ilisia.gr, κάνοντας «Like» στην σελίδα μας στο Facebook ή ακολουθώντας μας στο Instagram.

Share it