Search

Υποψήφια αθλήτρια της χρονιάς: Μαρία Κυριακίδου

Το SportsAddict.gr πλησιάζοντας στα 2 χρόνια από την ίδρυση του και έχοντας γίνει η αγαπημένη σας συνήθεια για την αθλητική σας ενημέρωση, δίνει σε όλους εσάς τους αναγνώστες την ευκαιρία να αναδείξετε τους κορυφαίους στον αθλητισμό της Θράκης για τη σεζόν 2017-18 και χαρίζει πλούσια δώρα!

Στο εν λόγω άρθρο θα σας παρουσιάσουμε την υποψήφια για αθλήτρια της σεζόν Μαρία Κυριακίδου!

H 16χρονη αθλήτρια απ’ την Αλεξανδρούπολη τη σεζόν που μας πέρασε κατέγραψε σημαντικές διακρίσεις σε Πανελλήνιο επίπεδο στο άθλημα της κολύμβησης ατόμων με αναπηρία, ενώ πήρε μέρος και σε διεθνές κολυμβητικό όπεν στο Λιγκνάνο της Ιταλίας (κεντρική φώτο)!

Η αθλήτρια του Κότινου ουσιαστικά σάρωσε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης ΑμεΑ που διεξήχθη στην Αθήνα στα τέλη του Μάη, κατακτώντας 6 χρυσά μετάλλια στην κατηγορία S7 σε διάφορα στυλ κολύμβησης, ενώ πέτυχε επίσης και 3 πανελλήνια ρεκόρ! 

Η Κυριακίδου δεν διαπρέπει μόνο στο άθλημα της κολύμβησης, αλλά τα καταφέρνει μια χαρά και στην επιτραπέζια αντισφαίριση. Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στις αρχές του Ιούνη, η Μαρία κατέλαβε την 4η θέση στην κατηγορία ΤΤ6, “φτάνοντας μία ανάσα” απ’ το βάθρο.

Το πάθος της νεαρής αθλήτριας και οι συνεχείς μάχες και νίκες που κατακτά, προδιαγράφουν ένα λαμπρό παρόν και μέλλον, τόσο στον αθλητισμό, όσο και στη ζωή…

Ψηφίστε και εσείς για την ανάδειξη των κορυφαίων της σεζόν με ένα κλικ εδώ!

 

Share it