Search

Οι διαιτητές στα παιχνίδια των ομάδων της Θράκης στο Κύπελλο Ελλάδας!

Ανακοινώθηκαν απο την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ οι Διαιτητές, Βοηθοί και Παρατηρητές των αγώνων της Α΄ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.

Στο παιχνίδι του ΑΟΞ, οπού ο Κυπελλούχος Ξάνθης Άρης Αβάτου θα υποδεχθεί τον φιναλίστ ΕΠΣ Πιερίας Εθνικό Ν. Κεραμιδίου, ορίστηκε ο Χρήστος Κακουλίδης της ΕΠΣ Θράκης με βοηθούς τους Ευθύμη Δημητριάδη και Θανάση Καραγιάννη της ίδιας Ένωσης. Ενώ παρατηρητής θα είναι ο Χρήστος Ανδρούτσος της ΕΠΣ Έβρου.

Στο παιχνίδι του ΔΑΚ Κομοτηνής οπού η φιναλίστ της ΕΠΣ Θράκης, Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου θα υποδεχθεί τον Κυπελλούχο ΕΠΣ Μακεδονίας ΑΟ Καρδίας ορίστηκε ο Γιώργος Γεωργιτσόπουλος της ΕΠΣ Δράμας, με βοηθούς τους Μανώλη Παστιάδη και Κώστα Οικονομίδη της ΕΠΣ Δράμας, ενώ παρατηρητής θα είναι ο Βέργος Χαλβατζής της ΕΠΣ Ξάνθης.

Τέλος στο ματς του Παραλιμνίου οπού ο Κυπελλούχος ΕΠΣ Σερρών, Απόλλων Παραλιμνίου θα υποδεχθεί την Κυπελλούχο ΕΠΣ Έβρου, Θράκη Φερών ορίστηκε ο Στέφανος Δημητριάδης της ΕΠΣ Χαλκιδικής με βοηθούς τους Σταύρο Χρυσαίδη και Νίκο Σκούτα της ίδιας Ένωσης. Ενώ παρατηρητής θα είναι ο Γιώργος Μπάρας της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Αξίζει να σημειώσουμε πως Θρακιώτικο ορισμό έχουμε και στο ματς της Καβάλας, με το Νίκο Μανάκα της ΕΠΣ Θράκης να ορίζεται ως παρατηρητής αγώνα στην αναμέτρηση του ΑΟ Καβάλας με την Αναγέννηση Γιαννιτσών

Διαιτητές Α΄φάσης Κυπέλλου Ελλάδος.

Share it