Search

Ακαδημία Πανθρακικού: “Μαζί ανάβουμε ξανά τον πυρσό”!

Η ακαδημία του Πανθρακικού ξεκινά και πάλι την λειτουργία της από τις 1 Σεπτεμβρίου!

Με πτυχιούχους γυμναστές για όλες τις ηλικίες 8-16 ετών αλλά και τμήμα ψυχοκινητικής για μικρότερα παιδιά, επιστρέφει λειτουργώντας σε τρεις άξονες. Ασφάλεια-διασκέδαση-εκμάθηση/εκπαίδευση.

Η ασφάλεια των αθλητών που είναι η πρώτη προτεραιότητα εξασφαλίζεται με δωρεάν ασφάλιση για όλους τους μικρούς αθλητές, με δύο δικούς της επιβλέποντες ιατρούς (παιδίατρο, παθολόγο) σε κάθε προπόνηση, και βεβαίως με τις σύγχρονες εγκαταστάσεις, τα καλοδιατηρημένα γήπεδα, εξοπλισμό, γυμναστήριο, αίθουσα αποκατάστασης και υδρομασάζ.

Οι νεαροί αθλητές δεν σταματούν να βλέπουν το ποδόσφαιρο και ως διασκέδαση με πρόγραμμα ψυχοκινητικής, νέες πρωτοποριακές ασκήσεις σε αμμώδες έδαφος και θάλασσα, βίντεο και διαγωνισμούς. Tέλος, αφού και ο αθλητισμός είναι παιδεία, τίθεται σε πρώτο πλάνο η εκπαίδευση τους! Πτυχιούχοι γυμναστές, γυμναστής αποκατάστασης, γυμναστής τερματοφυλάκων, επιμορφωτικά σεμινάρια για γονείς και αθλητές από καθηγητές του ΔΠΘ και όχι μόνο, με θέματα που επέλεξαν οι γονείς της Κομοτηνής μέσα από έρευνα που έτρεξε από τον Ιούνιο σε μορφή ανώνυμου ερωτηματολογίου. Τέλος δεν θα λείψουν ομιλίες και σεμινάρια από επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και προπονητές, αλλά και πλήρες πακέτο ρουχισμού.

Η έναρξη θα σηματοδοτηθεί από ημερίδα με ανοιχτό τουρνουά 5×5 για όλα τα παιδιά ανεξαρτήτως Ακαδημίας το πρωί της 1/9 στο προπονητικό κέντρο του Πανθρακικού στο Κικίδιο με πλούσια δώρα, τουρνουά πέναλτι για γονείς και σεμινάριο για τους γονείς από τον ψυχολόγο της ΕΠΟ και των σχολών UEFA κ. Αχιλλέα Υφαντίδη, με θέματα “Χτίζοντας σωστή επικοινωνία στην ακαδημία ποδοσφαίρου” και “Μαθαίνω να βάζω σωστούς στόχους στην ομάδα”.

Οι δηλώσεις συμμετοχής του τουρνουά είναι μέχρι 26/8 και γίνονται μέσω επικοινωνίας με τους λογαριασμούς του Πανθρακικού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ το πλήρες πρόγραμμα της ημερίδας γνωριμίας θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.

Η ακαδημία του Πανθρακικού σας προσκαλεί να δείτε τις εγκαταστάσεις, να γνωρίσετε την προπονητική ομάδα και τον τρόπο που δουλεύει, να εγγραφείτε.. και να ανάψουμε μαζί τον πυρσό!

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6943277035 και 6906777887

Share it