Search

Υποψήφιος Νέος Αθλητής της χρονιάς: Δημήτρης Ερμείδης

ο SportsAddict.gr πλησιάζοντας στα 2 χρόνια από την ίδρυση του και έχοντας γίνει η αγαπημένη σας συνήθεια για την αθλητική σας ενημέρωση, δίνει σε όλους εσάς τους αναγνώστες την ευκαιρία να αναδείξετε τους κορυφαίους στον αθλητισμό της Θράκης για τη σεζόν 2017-18 και χαρίζει πλούσια δώρα!

Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε τον υποψήφιο για κορυφαίο νέο αθλητή της χρονιάς, Δημήτρη Ερμείδη:

Ο 18χρονος (18/09/2000) Ξανθιώτης γκαρντ (ύψους 1,90) ξεκίνησε το μπάσκετ στην Ασπίδα Ξάνθης, ενώ συνέχισε στον Αρίων Ξάνθης με τον οποίο συμμετείχε στο Πανελλήνιο εφήβων στην Πτολεμαΐδα το 2015, κάνοντας πολύ μεστές εμφανίσεις. Για να ακολουθήσει η ΧΑΝθ και απο το περσινό καλοκαίρι ο Προμηθέας Πάτρας.

Χρονιά γεμάτη για τον ξανθιώτη πρώην γκάρντ του Προμηθέα Πάτρας και πλέον του Λαυρίου(θυμηθείτε ΕΔΩ), με τον Δημήτρη Ερμείδη μάλιστα με τη νέα του ομάδα με την οποία ξεκίνησε προετοιμασία πριν λίγες μέρες να έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί και στην Ευρώπη!

Η χρονιά όμως που πέρασε στον Προμηθέα θα μείνει χαραγμένη στην μνήμη του διεθνή γκάρντ, τόσο για το ντεμπούτο του στην Basket League κόντρα μάλιστα στον Ολυμπιακό!(θυμηθείτε ΕΔΩ), αλλά φυσικά και για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στην Ελλάδα με την Εφηβική ομάδα του συλλόγου(θυμηθείτε ΕΔΩ). Ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως ο Δημήτρης Ερμείδης ήταν και υποψήφιος στα βραβεία της χρονιάς στην Basket League!

Αξίζει επίσης στην παρουσία του στον Προμηθέα να κάνουμε ειδική μνεία και σε δύο γεγονότα που δεν θα ξεχάσει ποτέ, αρχικά η κόντρα για πρώτη φορά, καθώς ξεκίνησαν μαζί στην Ασπίδα Ξάνθης και εν συνεχεία σε Αρίωνα Ξάνθης και ΧΑΝΘ, με τον αδερφό του Παναγιώτη!(θυμηθείτε ΕΔΩ). Αλλά και φυσικά την μαγική παρουσία του στην “Euroleague των μικρών” με 48 πόντους και 19 ασίστ!(θυμηθείτε ΕΔΩ).

Παράλληλα να μην ξεχνάμε πως την φετινή χρονιά ο Δημήτρης Ερμείδης αναδείχτηκε και πρωταθλητής Ελλάδας-Κύπρου στα Σχολικά Λυκείων με τα «Εκπαιδευτήρια Πάνου», 

ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΕΔΩ

Share it