Search

Υποψήφιοι Προπονητές της χρονιάς: Σάκης Παπαράδης – Μιχάλης Φλώρος

Το SportsAddict.gr πλησιάζοντας στα 2 χρόνια από την ίδρυση του και έχοντας γίνει η αγαπημένη σας συνήθεια για την αθλητική σας ενημέρωση, δίνει σε όλους εσάς τους αναγνώστες την ευκαιρία να αναδείξετε τους κορυφαίους στον αθλητισμό της Θράκης για τη σεζόν 2017-18 και χαρίζει πλούσια δώρα!

Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε τους υποψήφιους για προπονητές της σεζόν Σάκη Παπαράδη και Μιχάλη Φλώρο!

Ένα από τα υποψήφια δίδυμα του διαγωνισμού του SportsAddict είναι αυτό της τεχνικής ηγεσίας του ποδοσφαιρικού Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Οι Παπαράδης & Φλώρος, κατάφεραν να χτίσουν μία ομάδα ουσιαστικά από το μηδέν την περσινή χρονιά και να ανεβάσουν και πάλι τον Εθνικό μετά από 2 χρόνια στη Γ’ Εθνική, κατακτώντας το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου για πρώτη φορά μετά το 2014.

Κατά κοινή ομολογία, αυτό που κατάφεραν οι δύο κόουτς ήταν να δημιουργήσουν μία οικογένεια, με τους παίκτες να παίζουν ο ένας για τον άλλο και το κλίμα στα αποδυτήρια να είναι εξαιρετικό.

Αμφότεροι οι δύο προπονητές θα κοουτσάρουν για πρώτη φορά ομάδα στη Γ’ Εθνική, με το Φλώρο να έχει αγωνιστεί με τον Εθνικό στην κατηγορία, όντας μάλιστα αρχηγός του τη σεζόν 2014-15.

ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΕΔΩ!

 

Share it